Gennaro Gattuso kihirdette utazó keretét a Genoa elleni hétfői bajnoki meccsre.

A téli szünetet követően folytatódik a bajnokság és a Milan hétfő délután 15:00-kor a Genoa otthonába látogat a 20. fordulóban. Korábban már írtunk arról, hogy eltiltás miatt Franck Kessié, Alessio Romagnoli és Davide Calabria sem léphet pályára.

Jó hír, hogy Suso újra ott van a keretben. Gattuso úgy döntött, hogy nem nevezi a meccsre a távozóban lévő Gonzalo Higuaínt, aki hamarosan csatlakozhat a Premier League-ben szereplő Chelsea-hez.

Továbbá kimaradt sérülés miatt Mattia Caldara, Lucas Biglia és Giacomo Bonaventura.

A Primavera csapatból felkerült Frank Tsadjout és Emanuele Torrasi.

A MILAN KERETE A GENOA ELLEN:

KAPUSOK: G. Donnarumma, A. Donnarumma, Pepe Reina;

VÉDŐK: Abate, Conti, Laxalt, Musacchio, Rodriguez, Simic, Strinic, Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Bakayoko, Bertolacci, José Mauri, Montolivo, Paquetá, Torrasi;

TÁMADÓK: Borini, Calhanoglu, Castillejo, Cutrone, Suso, Tsadjout.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Így van, nekünk a 3 pont kell. Gattuso éppen ezért nem akarja kockáztatni, hogy pályára küld egy olyan valakit, akit már nem érdekel, mi lesz a Milannal. Higuaín pedig tudja, hogy nem marad, tehát ha pályára lépne, valószínűleg csak az érdekelné, hogy ne sérüljön meg. Jó döntés.

    • Amíg itt van, addig jár neki a fizetésének időarányos része. A Milan jogosult nem szerepeltetni Higuaínt. Ha az argentin egyébként a Milan rendelkezésére áll, azaz ott van az edzéseken, meccsnapokon, akkor a Milan jogtalanul tagadná meg tőle a fizetését, mert nem szegett szerződést.

      Persze elképzelhető, hogy a Juve és a Chelsea meg persze a Milan között van egy olyan megállapodás, hogy mondjuk a londoniak átvállalják a Milan által januárban (a Juventusnak és Higuaínnak) fizetendő összeget, ha az argentin az átigazolásig nem szed össze semmilyen sérülést. Így tehát a Milannak is érdeke lehet, hogy Higuaín ne játsszon.