A Milan megtette első ajánlatát a Club Brugge holland válogatott támadójáért.

Nicoló Schira, a La Gazzetta dello Sport nemrég arról számolt be, hogy Leonardo, a Milan technikai igazgatója kapcsolatba lépett a belga bajnokságban szereplő Brugge vezetőségével, a kiszemelt nem más, mint Arnaut Groeneveld.

A Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó portál szerint a Milan megtette első ajánlatát a 21 éves játékosért. A piros-feketék a szezon végéig kölcsönvennék Groeneveldet egy 10 millió eurós vásárlási lehetőséggel. A tárgyalások jelenleg lassan haladnak. Fontos megjegyezni, hogy a játékos október vége óta bokasérüléssel bajlódik, amelyből még most sem épült fel.

Groeneveld tavaly nyáron csatlakozott a Brugge együtteséhez a NEC Nijmegentől és eddig 15 tétmeccsen 5 gólnál illetve 4 gólpassznál jár. A 21 éves holland bal oldali támadó októberben bemutatkozott a válogatottban egy Németország elleni Nemzetek Ligája-meccsen, majd három nappal később betalált Belgium ellen.

Állítólag a holland támadót a Milan játékosmegfigyelői stábjának új vezetője, Geoffrey Moncada ajánlotta be Leonardóéknak.

17 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Részben egyet értek. Belga bajnokság azért nem olyan rossz, erős közepes és lehetőséget ad a fiataloknak a folyamatos fejlődésre. Másrészt hiába vannak Serie A-ban tehetségek, sajnos 1-2 kivételt kivéve a padon vagy a Primaverában sínylődnek és totál leépülnek. Rengeteg példa van rá az utóbbi 10 évben, a Milan pedig ebben sajnos viszi a prímet. 18 évesen felhozzák az első csapathoz, kötnek vele egy 3-4 éves szerződést a nagy csapattal edz, de nem játszik, megreked a fejlődésben. Aztán 22-23 évesen bagóéret vagy ingyen elmegy és ha szerencséje van 25 éves korára kiderül róla vhol máshol h. nem is olyan rossz, csak sajnos a legfontosabb éveit bukta el nálunk, amit már sosen nem tud lefaragni, így lesz belőle egy jó közepes játékos.