Három kulcsjátékos is hiányozni fog a hétfő délutáni Genoa elleni mérkőzésen.

A Milan szerdán 1-0-ra kikapott a Juventustól az Olasz szuperkupában. Az összecsapást követően nagy port kavart a játékvezető tevékenykedése, aki több alkalommal is vitatható ítéletet hozott.

A 74. percben Luca Banti egy szabálytalanságot követően kiállította Franck Kessiét. A bíró előbb sárga lapot mutatott fel az elefántcsontparti válogatott középpályásnak, azonban a videóbírót használva visszanézte a belépőt, majd módosította ítéletét és piros lapot adott. Érdekesség, hogy Kessié belépője előtt volt egy hasonló szituáció, amikor Calabriával szemben szabálytalankodtak, viszont még sárga lapot sem kapott a Juventus játékosa.

Kessié eltiltás miatt biztosan kihagyja a Genoa elleni bajnokit, továbbá Alessio Romagnoli és Davide Calabria sem léphet pályára – mindketten eltiltás miatt, ugyanis kigyűlt a szezonbeli ötödik sárga lapjuk. Romagnoli csapatkapitányként reklamálásért, míg Calabria egy szabálytalanságért kapta a sárga lapos figyelmeztetést.

Mint arról beszámoltunk, Gattuso egy meccses eltiltást és 15 ezer eurós pénzbírságot kapott, mivel a meccs lefújása után sértő és fenyegető megjegyzésekkel illette Bantit.