A Milan 1-0-ra kikapott a Juventustól, így elveszítette az Olasz szuperkupa meccset. Az összecsapást követően Gennaro Gattuso nyilatkozott.

“Megtapsoltam a játékosokat a teljesítményük miatt. Egyéni hibák büntették a csapatot. Azért veszítettünk, mert az ellenfél nagyszerű játékosokkal remekül teljesített. Csalódott vagyok, mert mindent beleadtunk és egy győzelem nagyon fontos lett volna. A játékvezető? Túl egyszerű kifogásokat keresni. Csalódott vagyok, amiért az egyik ziccerünket megállították les miatt, de a Juventusét nem. Ez bosszantó és egyáltalán nem tetszik ez a magatartás. Tiszteletteljesen magyarázatot kértünk, de soha nem kapjuk meg, mert úgy tűnik, hogy lehetetlen bármit is tenni. Ez idegesítő, de el kell fogadni. Jól teljesítettünk és biztos voltunk abban, hogy meg tudjuk csinálni. Képesek lettünk volna erre, de bizonyos incidensek fájóak. Contival szembeni szabálytalanság? Nem akarok panaszkodni. Több fontos játékosunk is hiányozni fog a Genoa elleni idegenbeli bajnokin.”

“Gratulálni kell az ellenfélnek és tovább folytatnunk anélkül, hogy feladnánk. Meg kell őriznünk ezt a hozzáállást. Nem nyertünk, de a teljesítmény megvolt. Jelenleg az a legfontosabb, hogy visszanyerjük az energiáinkat. Ez gyorsabban megy, ha jól alakulnak a meccsek, különben eltart egy ideig. Nyugodtan kell tovább dolgoznunk. Továbbra is fejlődnünk kell ahhoz, hogy legyőzzük a Juventust. Most a bajnokságra és a kupára koncentrálunk.”

“Paquetá? Ő egy fontos játékos, de az egész csapat jó állapotban van erőnlétileg. Lucas nagyon jól lefedi a területet és kiveszi a részét a játékból. Jó mérkőzése volt és megmutatta karakterét. Bocsánatot kért az eredményért.”

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ez a Juventus 10/10-szer megverné a Milant, pont ezért nem lenne szükség arra hogy a játékvezető még segítse is őket. Megint. Bár a kiugró, banális hibái szerintem nem voltak, de egyáltalán nem volt következetes és ezzel minket sújtott.

  2. Én csak azt nem értem, hogy ha van videóbíró, akkor mi az apjaf***áért kalimpál a nyomi partjelző össze-vissza? Engedjék tovább és ha gól, akkor visszanézik. Ha meg nem, akkor kb mindegy. (persze nem, mert azután kialakulhat egy szöglet, amiből gól születik/11est kap a támadó csapat/sárgát-pirosat yűjt be valamelyik játékos; de ilyen helyzetekben is visszanézhetnék a gyanús leshelyzetig a videót, és ha les, akkor vissza az egész és szabi kifelé…) Az is furcsa, hogy Conti megtaposása nem került visszanézésre és még a bíró fülére sem szóltak, hogy hello, ez legalább sárga volt; tegyél már úgy te pöc*, mintha pártatlan lennél…
    Ráadásul pont az ilyen sárgákat/pirosakat, akár 5 perccel később is kioszthatná a madár, főleg akkor nem érdekelne senkit, ha addig nem szereznek miatta gólt… Igazából mind1. A legjobb az volna, ha mindenki egészséges lenne és összeszednék magukat a srácok, mert a nevek alapján ez a csapat most már igencsak jól kellene teljesítsen. Sokkal több van bennük.

    Mondjuk számomra nagyon fájó volt hallan, amikor a riporter elkezdte felsorolni a JUve cseréit és azon gondolkoztam, hogy a Milan oldalán kik is bevethetők. Na ott erősen visszasírtam Brocchit és társait, pedig ők se voltak penge és jó játékosok, de ezek a mostani cserék… hát komolyan összeszorult a gyomrom, hogy mivé lettél szeretett csapatom. 🙁