Jelentősen növekedett annak az esélye, hogy Alexandre Pato elhagyja Kínát.

Botrány tört ki a Tianjin Quanjiannál, ugyanis letartóztatták Shu Yuhui elnököt. A MilanNews szerint ennek komoly hatása lehet a futballcsapatra, beleértve Pato jövőjét is.

Pato 2017 nyarán szerződött a kínai élvonalbeli Tianjin együtteséhez a Villarrealtól és a szerződéséből kevesebb mint egy év van hátra. Állítólag a botrányt követően a kínai együttes nehézségekkel küzd és problémát jelenthet a játékosok bérének kifizetése.

Korábban nem voltak adottak a feltételek ahhoz, hogy Alexandre Pato visszatérjen a Milanhoz, azonban a helyzet megváltozott – írja a MilanNews, amely hozzátette, hogy jelenleg nincsenek tárgyalások a klubok között. A 29 éves brazil csatár szerződésében egy 25 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, azonban a Tianjin Quanjian kénytelen lehet ennél sokkal olcsóbban megválni a legjobban fizetett játékosától.

Patót az elmúlt két és fél évben a sérülések is elkerülték, hiszen azóta mindössze 3 meccset kellett kihagynia sérülés miatt. A brazil csatár a szezonban 33 tétmeccsen 19 alkalommal volt eredményes a kínai csapatában.

9 hozzászólás a bejegyzéshez