2022. október 07., péntek

Tehetséges balhátvéd érkezik Franciaországból?

-

Leroy Abanda Mfomo személyében egy fiatal tehetség érkezhet a Monacóból.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője arról számolt be, hogy a Milan közel áll Mfomo szerződtetéséhez. A 18 esztendős balhátvédnek a szezon végén lejár a szerződése a francia élvonalban szereplő Monacónál és a nyártól szabadon igazolható lesz.

Mint ismert, decemberben a Monacótól érkezett Geoffrey Moncada lett a Milan játékosmegfigyelői stábjának vezetője és úgy tűnik, hogy Mfomo lehet az első szerzeménye. Moncada nagyon jól ismeri őt, hiszen Franciaországban éveken keresztül pallérozódott a szemei előtt a 2000-ben született játékos.

Mfomo a Monaco második csapatában játszik és az Ifjúsági Bajnokok Ligájában 10 meccsen lépett pályára az U19-esek között, a mérlege 2 gól és 3 gólpassz. Posztja alapvetően balhátvéd, viszont a középpálya és a támadó-szekció bal oldalán is bevethető.

Néhány héttel ezelőtt úgy tűnt, hogy Leroy Abanda Mfomót egy lépés választja el attól, hogy a Juventushoz igazoljon, azonban a jelenlegi helyzet alapján Milánó felé veszi az irányt. A tehetséges védő ingyen – átigazolási díj nélkül – csatlakozhat a piros-feketékhez.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Itt nem az a lényeg , hogy mennyi bal hát védünk van ,hanem egy az hogy a primaverat is erősíteni kell mert elég gyengék kettő meg itt van nálunk a Monaco volt megfigyelője aki eszméletlen munkát végzett a Monaconal kb csinált nekik vagy 500 milliós bevételt plusz ennek a gyereknek bal hátvéd létére nem tűnik rossznak a statisztikája !!!

 2. Hát igen, de nekünk most az első csapatot kellene erősíteni.
  Ott van Rodriguez, aki stabil erre a posztra.
  Van egy Laxalt-unk, akit mindenki istenített sőt már Rodriguez elsőségét is elvette volna, most hogy játszott egy rossz meccset már mindenki el akarja adni…. érdekes.
  Van egy Strinic, akivel sajnos nem számolhatunk a jó isten tudja meddig.
  És ennyi.
  Ez az új srác garantáltan nem fog játszani egy fél percet sem, de a primaveraban sem.
  Eladjuk, kölcsön adjuk, vagy pedig ott fog megpenészedni az edzéseken, mert annál előbbre nem juthat.

  • Van 3 balhátvédünk, de igazából csak 1, RR személyében. Strinic ki tudja mikor léphet majd pályára, jó hír már hogy a csapattal ez, de sokat hagyott ki. Laxalt közel sem az a kaliber, aki megfelelő megoldás lenne számunkra, nem véletlen játszik mindig RR.
   Plusz ingyen van a srác, tehát nem megy el rá a büdzséből a másre szánt pénz.
   Ha meg tényleg jó, akkor bőven játszhat a nagyok között, ha Rino is úgy akarja

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS