Lucas Paquetá az első igazolás, 2023-ig írt alá – hivatalos

10

A Milan ma a hivatalos honlapján jelentette be Lucas Paquetá átigazolását.

A klub már hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy megállapodott a Flamengóval a brazil középpályásról. Paquetá decemberben már járt Milánóban és részt vett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, valamint teljesítette az erőnléti teszteket is.

Pénteken a Milan hivatalosan is bejelentette az átigazolást. Lucas Tolentino Coelho de Lima – ismertebb nevén Paquetá – négy és fél évre szóló szerződést írt alá a piros-feketékkel és a sajtóhírek szerint a Milan mintegy 35 millió euróért szerződtette a nevelőegyesületétől.A klub közleménye szerint a 21 éves brazil tehetség január 7-én áll edzésbe a csapattársakkal Milanellóban. Paquetát másnap fogják bemutatni egy sajtótájékoztató keretein belül a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban.

Ezzel Lucas Paquetá lett a Milan első igazolása a téli átigazolási időszakban.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igen, általában sok játékos aki ide érkezik sokat pasinak mert állítólag szoknya kell az olasz libát, de lehet most ez nem így lesz mert annyira nincs kit be cserélni hogy nem sok hiányzott ahoz hogy Mongólia is újra lehetőséget kapjon, tehát remélem hogy Paquetanak muszáj lesz játszania és így bizonyíthat is majd.