Egybehangzó olasz hírek szerint a Milan újra bepróbálkozott a Lazio együttesénél és ajánlatot tett Sergej Milinkovic-Savic játékjogáért.

A 23 éves szerb középpályás már a nyáron is a Milan kiszemeltjei között szerepelt és úgy tűnik, hogy a klub nem tett le végleg a megszerzéséről. A piros-feketék augusztusban az átigazolási időszak végén ajánlatot tettek érte, ezt azonban a Lazio visszautasította.

A CittaCeleste és az Il Messaggero beszámolója szerint a Milan ismét bejelentkezett Milinkovic-Savicért. Leonardo 9 millió euróért venné kölcsön a szerb középpályást egy 70 millió eurós kötelező vásárlási joggal, amely a szezon végén lépne életbe. Emellett a Milan készen áll felajánlani Diego Laxalt játékjogát is.

A hírek szerint a milánói együttes három év alatt fizetné ki a 70 millió eurós árat.

Milinkovic-Savic rengeteg kritikát kapott a szezon eleji gyenge formája miatt, azonban az utóbbi időben kezd egyre jobban magára találni.

12 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Nekem pld. nagy kedvencem, eddig Bertolacciért rajongtam, de úgy néz ki hogy sajna távozik egy ilyen fantasztikus félév után és mivel SMO még magasabb is egyértelmű hogy nagyon várom az érkezését, hátha tudja pótolni.

   U.I.: mert amúgy melyik középpályásunknál nem jobb? Kiben van a jelenlegi csapatból a kp-n nagyobb potenciál? A pénz részét vegyük ki az egyenletből, azt nem nekünk szurkolóknak kell megoldani, ráadásul nem is hiszem hogy mondjuk a mi véleményünkre kíváncsiak ott kint. Maradjunk tehát a szurkolói oldalon.

   U.I.2: véleményem a hír valóság alapjához: szerintem Messi kérte hogy vegyük meg mert a most télen érkező Eden Hazard-ot és Neymar-t nem találja elegendő biztosítéknak ahhoz hogy nyáron ide szerződjön és BL-t nyerjen velünk.

 1. Annyira jók ezek a hírek…

  Az alábbi nyilatkozatot Leonardo tette kb. egy hete. Közben kiderült, hogy nem jön Fabregas, nem jön Muriel és Rodrigi Caio is a Flamengo-t választotta inkább. Ja igen, és marad Gattuso is a helyén.

  “Októberben szerződtettük Lucas Paquetát és azt követően kaptunk egy levelet az UEFA-tól. Eddig még nem kaptuk meg azt a pénzösszeget, ami jár az Európa Liga-szereplésünkért. Mercato? Nem lesznek nagy igazolások. Bonyolult a januári átigazolási piac. Ez a lehetőségek mercatója lesz. Jelenleg 30 játékos van a keretünkben, tehát feltétlenül szükséges, hogy néhányan távozzanak. Nem lesz őrült költekezés. Nem azért, mert nem akarunk, hanem azért, mert nem tudunk. Az FFP nem engedélyezi, hogy egy klub az adott évben 30 millió eurónál nagyobb veszteséget könyveljen el. Nyáron szinte alig költöttünk többet, mint amennyi pénz befolyt eladásokból. Higuaín volt az egyetlen valódi befektetés, a többi transzfer esetén csereüzlet történt. Megszereztük azokat a játékosokat, akiket akartunk.”

  Most meg arról beszélük, hogy érkezne Milinkovic Savic és Carrasco? Mégis hogyan, miből???

  Ne legyen igazam, de szerintem Gabbiadini lesz a tél nagy fogása, aki szabadon igazolható a hírek szerint. (Nyilván a meggyőző játéka miatt…)

 2. De tényleg… Honnan és miért jönnek ilyen hírek? Milyen újságíró találja ezeket ki?
  Nem vagyok egy nagy fanja a jelenlegi helyzetnek, de Leo szerintem elég egyértelműen elmondta hogy nincs lehetőségünk nagyot dobbantani a tetves UEFA miatt. Nem hinném hogy ködösít, mert a helyzet tényleg valós és egyben elég aggasztó is. Ezzel szemben rendre felmerulnek olyan nevek, amire az átlag szurkoló szeme felcsillan, hogy jaj de jó lenne, csak aztán kegyetlenül pofán vág a valóság amikor kölcsön + opcióval jön valami totál középszerű hulladék és megint ott vagyunk, ahol.
  Egyszerűen nincs realitása az ilyen játékosoknak, hiába lenne rájuk égető szükség.
  Fabregas, Ramsey… A Milan célpontja, olvashattunk ilyen híreket. Meg lehet nézni hol vannak most, nagyon nem itt. Szerintem ne áltassuk magunkat, örüljünk ha szerzünk valami középszernél egy picivel jobb csatárt vagy középpályast most télen.

 3. Tehetséges Savic, de kell egy csapat, amibe bele lehet építeni; kell egy működő rendszer, amit a szakvezetésnek ki kell (minél előbb) alakítani. Enélkül egy esetleges kezdeti fellángolás után belesüllyed a mostani posványba, és kezet foghat sorstársaival a csapatban…