2022. szeptember 27., kedd

Paquetá: “Leonardo felhívott és azonnal meggyőzött”

A 21 éves középpályás lesz a Milan első igazolása a téli átigazolási időszakban.

-

Lucas Paquetá néhány napja lejátszotta utolsó mérkőzését Flamengóban és őt választották a brazil bajnokság legjobb középpályásának a 2018-as évben.

Paquetá januártól hivatalosan is a Milan játékosa lesz. A hírek szerint a piros-feketék összesen 35 millió eurót fizetnek a tehetséges brazil játékosért, aki hazájában nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő. A 21 éves középpályás ebben a szezonban 39 tétmeccsen 10 gólt és 4 gólpasszt jegyzett és már fiatalon nevelőegyesülete egyik húzóemberévé vált.

A Sky Sport Italia információi szerint Paquetá ezen a héten – előreláthatóan vasárnap – érkezik Milánóba, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

“Leonardónak köszönhető, hogy a Rossonerit választottam. Felhívott és azonnal meggyőzött. Köszönettel tartozom neki. A legfontosabb dolog, hogy a Milan komoly projekttel rendelkezik a karrierem szempontjából. A Milan a legjobb választás, amit hozhattam és már alig várom, hogy megkezdjem az új kalandot. Mezszám? A 39-es mezszámot kértem, mert ebben mutatkoztam be az első csapatomban a Flamengo színeiben és szerencsét hozott.” – nyilatkozta Paquetá néhány nappal ezelőtt.

A brazil válogatott játékost megválasztották a brazil élvonal legjobb középpályásának.

A Flamengo így búcsúzott a Milanhoz szerződő Lucas Paquetától.

“Gyerekként érkezett a Flamengóhoz, itt nőtt fel, fejlődött, játszott és ragyogott. Ez a srác nagy dolgokat vitt véghez a labdával. Menj és hódítsd meg a világot, Lucas! Egyszer újra találkozni fogunk, mert ez az otthonod.”

Paquetá hivatalosan január 3-tól léphet pályára tétmérkőzésen a Milanban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS