Ivan Gazidis szerdán 2020. június 30-ig szóló szerződést kötött a Milannal.

Már hónapokkal ezelőtt biztossá vált, hogy az Arsenaltól távozó szakember váltja Marco Fassonét. Mint ismert, idén nyáron az Elliott tulajdonába került a klub és az amerikai alap nagytakarítást végzett. Az új elnök Paolo Scaroni lett, akit néhány hónapra ideiglenesen megbíztak a klub irányításával, továbbá visszatért Leonardo és Paolo Maldini is.

Gazidist szerda reggel a Casa Milanban hivatalosan is kinevezték vezérigazgatónak. Az 54 éves dél-afrikai származású szakember 2020. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Milannal. Egyébként Gazidis 2008-ban lett az Arsenal ügyvezetője és közel 1 évtizeden kereszrül dolgozott az Ágyúsoknál.

“Nagyon boldogok vagyunk Ivan Gazidis kinevezése miatt. Ez egyértelmű jel arra, hogy az új tulajdonosok fontos célokat kívánnak elérni közép és hosszú távon.” – olvasható a Milan közleménye.

Továbbá a Milan bejelentette, hogy Geoffrey Moncada lett a játékosmegfigyelői stáb vezetője. A francia szakember korábban hosszú éveken keresztül dolgozott a Monacónál.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Sok sikert neki!

    Eddig az Elliotték minden lépése tudatos és ésszerű építkezésre utal és tetszik, ami a klubnál zajlik.
    Pár hete nyilatkozott egy olasz újságíró az FFP kapcsán és úgy fogalmazott, hogy ha Singer főgóré vissza akarja vinni a Milant oda ahova tartozik, akkor ebben senki nem fogja tudni megakadályozni, még az UEFA sem a szaros szabályaival.