Ivan Strinic újra megkezdheti az edzéseket, miután jól zárultak a vizsgálatok.

Augusztus közepén derült ki, hogy a nyáron szerződtetett Strinic szívizom-hipertrófiában szenved, amelynek következtében ideiglenesen felfüggesztették a versenyszerű sporttevékenység végzése alól. Strinic három hónapig nem játszhatott és nem edzhetett.

Nagyszerű hírek érkeztek, ugyanis a Milan bejelentette, hogy Strinic néhány napon belül újra edzésbe állhat. A horvát válogatott balhátvéd nemrég orvosi vizsgálatokon vett részt a padovai Kardiológiai Klinikán. A vizsgálatokat Domenico Corrado nemzetközi szinten is elismert sportkardiológus végezte. A klub tájékoztatása szerint a tesztek jó eredményt hoztak és ennek megfelelően Strinic három hónap szünet után folytathatja a futballt.Strinic a jövő héten hétfőn áll újra edzésbe Milanellóban – ezt ő maga is megerősítette.

“Ami három hónappal ezelőtt történt velem, olyan volt, mint derült égből villámcsapás. Az orvosok közölték velem, hogy három hónapig be kell fejeznem és ezután meglátjuk, hogy mit hoznak a vizsgálatok eredményei. Mindig hittem abban, hogy minden jól fog menni, de stresszes voltam és kétségek merültek fel bennem. Megkérdeztem magamtól, hogy mi lesz, ha esetleg rosszul alakulnak a dolgok. Így éltem hónapok óta, ideges és türelmetlen voltam. Szerencsére ez véget ért és magam mögött hagyhatom ezt az időszakot. Hétfőn újra megkezdem az edzéseket. Célom, hogy a lehető leghamarabb visszatérjek, de tisztában vagyok azzal, hogy szükségem lesz néhány hónapra, mire visszanyerem a tökéletes formámat. Sohasem gondoltam a visszavonulásra, különösen a világbajnokság után, ami új életet adott nekem.” – nyilatkozta Strinic a 24Sata mikrofonjainak.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mikor kiderült biztos voltam benne, hogy vèget èrt a pàlyafutása. Kellemes meglepetès, hogy visszatèrhet egyáltalán.

  2. Reméljük tavaszra bevethető lesz;elég jól nyomta a VB-n,bővülne a taktikai repertoár vele.
    Úgy tűnik a következő szezonra áll össze az a csapat,amit idén nyáron terveztek Leoék!:))))

  3. Laikusként kérdezem, hogy az milyen szívbetegség, ami 3 hónap kihagyással eltűnik? Az orvosok szerintem vagy most, vagy három hónapja valamit nagyon benéztek.

  4. Én azért nem lennék nyugodt. Sem a klub, sem Gattuso, sem Strinic helyében. Nem a pályafutása elején tart, hogy kockáztasson, a vb-ezüstnél számára nem nagyon van nagyobb dolog… Én egy percig sem gondolkodnék, hanem visszavonulnék.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet