2022. október 04., kedd

A Milan januárban szerződtetné Rodrigo Caiót

-

Leonardo, a Milan igazgatója kapcsolatba lépett a Sao Paulo vezetőségével.

Mateo Musacchio és Mattia Caldara sérülése miatt a védelem tengelyében jelen pillanatban három játékos áll Gennaro Gattuso rendelkezésére, nevezetesen Alessio Romagnoli, Cristian Zapata és Stefan Simic, valamint vészhelyzetben Ricardo Rodriguez is tud középhátvédként játszani. A sérüléshullám miatt valószínű, hogy egy védő érkezni fog.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint a Milan megkezdte a tárgyalásokat a brazil élvonalban szereplő Sao Paulóval Rodrigo Caio leigazolásáról. Leonardo már egyeztetett a brazil egyesülettel és a jövő héten találkozni fog a játékos ügynökével is, hogy megvitassák a személyes feltételeket. Állítólag két lehetőség adott: a Milan a télen azonnal megvásárolja a 25 éves brazil védőt 7-8 millió euróért, vagy pedig kölcsönveszi és később 12-13 millió euróért kötelezően meg kell vásárolnia.

Rodrigo Caiót korábban már évekkel ezelőtt szóba hozták a Milannal, az utóbbi időben pedig a Lazióval és a Napolival boronálták össze. Caio szerződése 2021-ig szól a Sao Paulóval és a játékos rendelkezik olasz útlevéllel.

A 25 éves hátvéd 2016-ban alapember volt az olimpiát nyerő brazil válogatottban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én az eddig felmerült nevek közül a védelem megerősítésére Baillynek örülnék a legjobban. A Unitedben Mourinho irányítása alatt sokan nem nyújtják a tudásuk legjavát és önbizalom nélkül játszanak, szerintem ilyen az elefántcsontparti is, de amúgy sokkal több van benne.
    Aztán ki tudja, én üdvözlöm ezt a brazil vonalat is, anno Thiago Silváról sem tudtunk sokat amikor megérkezett a Fluminesétől, és hogy berobbant. Talán ez a Caio srác is hasonló potenciált rejt magában… 😀

      • Ebben igazad van. Most beugrott egy Allegri nyilatkozat abból az évből, amikor összeállt a Nesta-Thiago Silva belsővédelem, és Sandro az azt megelőző szezonokban sok sérüléssel bajlódott, hosszú kihagyásból tért vissza arra az idényre, Allegri pedig azt mondta, hogy Nestának vissza kellene fognia magát, túl sokat dolgozik önmaga és a csapat csúcsra járatásán is. 😀 Istenem, de hiányzik Nesta. Azért Bonucci a tavalyi évben a fasorban sem volt hozzá képest, mint tanár, még ha való igaz, Romagnoli is fejlődött.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS