2022. október 04., kedd

Ibrahimovic egyre közelebb a visszatéréshez

-

Olasz sajtóinformációk szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy Zlatan Ibrahimovic januárban csatlakozik a Milanhoz.

A 37 éves csatár tavasszal szerződött az Egyesült Államokba és az aktuális szezonban 27 bajnoki meccsen 22 gólt szerzett a Los Angeles Galaxy színeiben. Ibrahimovic csapata számára véget ért a szezon, ugyanis a hetedik helyen végzett és nem jutott tovább a rájátszásba.

Az elmúlt hetekben több alkalommal is felmerült Ibrahimovic távozásának a lehetősége. A Sky Sport Italia és a Calciomercato szerint a svéd gólvágó egyre közelebb van a Milanhoz. Mino Raiola, a játékos ügynöke állandó kapcsolatban van Leonardóval, a Milan technikai igazgatójával, hogy megvitassák az üzlet feltételeit.

Fabrizio Romano, a Sky átigazolásokra szakosodott sportújságírója azt állítja, hogy a Milan tulajdonosi köre áldását adta Ibrahimovic visszatérésére. A fizetés sem jelentene problémát, ugyanis a Milan évi 4 millió eurós ajánlata vonzó lehet számára. A végső döntés Ibra kezében, aki állítólag szívesen visszatérne Milánóba. Jelenleg elsősorban a szerződés hossza körül vannak kérdőjelek, ugyanis a Rossoneri 6 hónapos szerződést preferálna, amely a szezon végén további 1 évvel meghosszabbítható lenne. Ezzel szemben Ibrahimovic garantált 18 hónapra szóló kontraktust szeretne.

Romano szerint Ibrahimovic várhatóan december előtt nem fog dönteni a jövőjéről. Leonardo időt ad, hogy a játékos nyugodt körülmények között döntsön a folytatásról.

Egyre valószínűbb, hogy Ibrahimovic lesz az egyik januári erősítés a Milannál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Annyira jó lenne, ha tényleg visszatérne. A kedvenc játékosom újra a kedvenc csapatomba, aminek szerintem csak előnyére válhatna, hogy újra egy nagy nevű focista a csapat része. Mez eladásból is csak jól jönne ki a Milan, és a játékosokat is helyrerakhatná, mert ő egy igazi vezér. :).

  2. Kíváncsiságból megnéztem, Ibrát 26 millió ember követi a facebookon, míg a Milant “csak” 22. Ha nem is ereje teljében és csúcsformában térne vissza a svéd, akkor is rengeteget profitálna a csapat az érkezéséből a mai social médiára épülő világban. Főleg, hogy a pali már Amerikát is megbolondította. Hasonló plusz figyelmet adna a klubnak, mint CR a Juvénak. Nem akkora volumenűt, de hasonlót… Ez pedig nagyon kéne a Milan kicsit megtépázott brandjének. Jöjjön csak Ibrakadabra!

    • Ez jó meglátás és ilyen téren is sokat dobna rajtunk;ráadásul,ha tavasszal rúgna még a 3 fronton kb.15-20 gólt az igencsak növelné az esélyünket.
      Azért egy Ibra-Higany kettős adná rendesen,már csak kiszolgálók kellenének mögéjük!
      Ja, és velük kötelező a két csatáros játék….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS