Gonzalo Higuaín, a Milan argentin csatára bocsánatot kért a csapattársaitól és a szurkolóktól, miután az első félidőben büntetőt hibázott a Juventus ellen, majd a hajrában heves reklamálásért kiállította a játékvezető.

“Bocsánatot kell kérnem az edzőtől, a csapattól és a szurkolóktól a reakcióm miatt. Elnézést kérek a bírótól is. Néha a játékvezetőnek meg kell értenie, hogy milyen feszültségek és érzelmek uralkodnak a mérkőzés egyes pillanataiban. Úgy reagáltam, ahogy nem lett volna szabad. Hibáztam és vállalom a felelősséget. Nem vagyunk robotok, mi is emberek vagyunk és vannak érzéseink.” – nyilatkozta Higuaín a lefújást követően.

“Hibáztam, ezért bocsánatot kérek. Tudom, hogy ez nem történhet meg újra. Nagyon érzelmes játékos és ember vagyok, így sokszor nagyon nehéz visszafogni magam.”A 30 éves argentin csatár a nyáron csatlakozott a Milanhoz, miután a Juventusnál gyakorlatilag létszámfelettivé vált.

“Távozás oka? Ez nem kérdés. Mindenki tudja, hogy mit nyertem ott és mit adtam a Juventusnak. Nem az én döntésem volt a távozás, mások döntöttek erről. Ezt követően a Milan megmutatta, hogy valóban akar engem.”

Higuaín eddig 13 tétmérkőzésen 7 gólnál és 1 gólpassznál jár a Milanban.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én is megértem egy fiatal rutintalan játékossal ilyen könnyen előfordul.Ja,hogy Higany már nem az, akkor nem értem meg .A bírók rendszeresen vissza vonják a sárga lapokat ha elég hevesen reklamálsz.A tizit meg bárki elronthatja az benne van sajnos. FORZA MILAN!!!!

  2. Mondjuk én azt nem értem, hogy a bírók egyértelműen rossz döntéseit miért nem bírálja el a szövetség….?Nem kéne automatikusan valakinek 1 meccses eltíltást adni mert kapott egy kamu pirosat vagy sárgákat.Lehetne meccs után is “videózni”..
    Amit Higuain csinált az nem ért sárgalapot aztán meg persze kiállítást, ami egyenesen vicc kategória.Na persze rendesen berágott amit nem szabadott volna de meggyőződésem, hogy azért borult ki mert eszméletlen bizonyítási vágy volt benne a kihagyott tizi után.. Gondolom eltiltást kap de remélem ezt a szarházi sporit is elmeszelik!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet