Ügynöke elmondása szerint Samu Castillejo, a Milan nyári szerzeménye nagyon jól érzi magát új csapatában és keményen dolgozik azért, hogy kiharcolja a kezdőcsapatba kerülést.

A 23 éves támadó a nyáron érkezett a Villarreal együttesétől mintegy 18 millió euróért, valamint Carlos Bacca játékjogáért cserébe. Castillejo a Roma elleni hazai rangadón mutatkozott be a Milan színeiben és csereként nagyon jól szállt be a meccsbe.

“Samu nagyon boldog és elégedett azzal, ahogyan alakul az első időszaka a Milan játékosaként. Egyszerűen lenyűgözte őt a Rossoneri világa. Azt mondhatom, hogy fantasztikus fogadtatásban részesült az edző, a klub és a csapattársak részéről. Nagyszerű barátság köti őt Musacchióhoz, akivel együtt játszott a Villarrealban és ismerte Susót is, valamint még néhány játékost a csapatból.” – mondta Rafa Zurro, Castillejo ügynöke.

“Castillejo azon dolgozik, hogy helyet szerezzen magának a kezdőcsapatban, ez az ő célja. Ugyanakkor az edző hozza meg a döntést. Samu egy nagyon gyors és technikás szélső. Tudja, hogyan kell megvernie az ellenfelét, de mindenekelőtt ő egy olyan srác, aki semmitől sem fél. Tudja vállalni a felelősséget a pályán és azon kívül egyaránt.”

Állítólag Castillejót nem csak a Milan, hanem a Sevilla vagy éppen a Real Madrid is akarta.

“Megerősíthetem, hogy számos klub érdeklődött iránta, de a Milan már régóta figyelemmel követte és a klub mindent megtett annak érdekében, hogy megszerezze a Villarrealból.”