Lucas Biglia elmondása szerint nagyon jól érzi magát a Milanban és szeretné meghosszabbítani a szerződését a klubbal. Az argentin középpályás úgy véli, hogy a csapatnak a Bajnokok Ligája elérésére kell összpontosítania.

“Szeretném meghosszabbítani a szerződésemet. Jól érzem magam a Milannál és egy nehéz év után sikerült beilleszkednem. Jól kijövök a csapattársaimmal, akik hittek bennem. Gattusóval a legjobb a kapcsolatom, csak azt teszem, amit kér tőlem.” – mondta Biglia.

“Emelnünk kell a lécet és a Bajnokok Ligájára kell gondolnunk. Csak magunkra kell figyelnünk, nem pedig más csapatokra. A bajnokság márciusig, majd márciustól májusig teljesen más. Reméljük, hogy sikerül a legjobb négy között végeznünk.”

“Már az előszezonban éreztük a szurkolók szeretetét. Boldoggá akarjuk őket tenni ebben a szezonban, mert megérdemlik. A csapatban ott van a minőség, de fejben el kell hinnünk, hogy képesek vagyunk elérni, amit nagyon akarunk. Jól teljesítünk, de ahogy mondtam, bizonyos szempontokban még javulnunk kell. Egy fiatal csapat vagyunk, sok minőségi játékosunk van és nagy lelkesedéssel dolgozunk.”

“A Cagliari jó formát mutatott az előző két mérkőzésen. Kemény mérkőzés lesz, de Olaszországban nincs könnyű meccs. A saját játékunkat kell játszanunk és el akarjuk érni azokat a célokat, amelyeket a szezon kezdetekor kitűztünk magunk elé. A célunk egyértelmű: el kell érnünk a Bajnokok Ligája-indulást érő helyek egyikét. Ez nem lesz egyszerű, de a Bajnokok Ligája az, ahol a Milannak játszania kell.”

“Higuaín? Mindannyian szeretnénk, hogy Higuaín gólt szerezzen. A Roma ellen gólpasszt adott Cutronénak. Patrick sokat fog tőle tanulni. Gonzalo egy nagyszerű játékos. Erősen akarta a Milant és tisztában van azzal, hogy milyen jelentős klubban játszhat.”

A Milan vasárnap este a Cagliari otthonába látogaz az olasz bajnokságban.

3 hozzászólás a bejegyzéshez