Ricardo Rodriguez ügynöke megerősítette, hogy számos megkeresés érkezett, azonban ügyfelének meg sem fordult a fejében a távozás lehetősége.

Idén nyáron számos pletyka napvilágot látott Rodriguez esetleges távozásáról és a Paris Saint-Germain vagy a Bayern érdeklődéséről is hallani lehetett. A 26 éves balhátvédnek több ajánlata is volt, közölte az ügynöke.

“Nem akarok konkrét klubokat megnevezni, de megerősíthetem, hogy sok megkeresés érkezett közvetítőktől és ügynököktől különböző klubok részéről.” – mondta Gianluca Di Domenico, Rodriguez ügynöke.

“Ricardo soha nem gondolt arra, hogy elhagyja a klubot, hiszen nagyon akarta a Milant és szeretett volna csatlakozni a csapathoz. Azt mondta, hogy nem hagyja el könnyedén a Rossonerit és ezek őszinte szavak voltak. Boldog, hogy itt lehet és egy ilyen nagy klub sikeréért játszhat. Ricardo a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy a Milanban maradt volna akkor is, ha a csapat nem indulhat a nemzetközi porondon. Még ha az emberek továbbra is a távozásáról írnak, az ő jövője szorosan összefonódik a Milannal.”

“Gattuso? Ő egy olyan edző, akire a játékosai úgy tekintenek, mint ha az édesapjuk lenne. Tiszteli a játékosait és mindent megtenne értük. Ricardo Németországban és Svájcban élt, többnyire német és svájci edzői voltak, de ők talán nem rendelkeztek ilyen temperamentummal. Gattuso imádja a játékosait és készen áll bármit megtenni értük.”