A francia játékos sikeresen teljesítette az orvosit és aláírta szerződését.

Kedden délután a Milan a hivatalos honlapján számolt be Bakayoko szerződtetéséről. A megegyezés értelmében a piros-feketék kölcsön+opcióval szerezték meg a 23 éves francia középpályás játékjogát a Chelsea-től. Bakayoko hétfőn délelőtt sikeresen teljesítette az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokat és délután aláírta szerződését a Casa Milanban.

“A Milan örömmel jelenti be Tiemoué Bakayoko szerződtetését. A 23 éves játékos kölcsönben csatlakozik a csapathoz egy szezonvégi vásárlási opcióval.”

Bakayoko egy évvel ezelőtt mintegy 40 millió euróért szerződött a Monacótól a Chelsea-hez, azonban egy szezont követően nem ragaszkodtak hozzá és Maurizio Sarri vezetőedző áldását adta a távozására.

A hírek szerint a piros-feketék 5 millió eurót fizetnek Bakayoko kölcsönvételéért és amennyiben elégedettek lesznek a teljesítményével, a szezon végén további 35 millió euróért végleg megvásárolhatják. A játékos nagy valószínűséggel a 14-es mezszámot fogja viselni és pénteken egy sajtótájékoztatón keresztül fogják bemutatni. Érdekesség, hogy aznap lesz 24 éves.

Gonzalo Higuaín, Mattia Caldara, Alen Halilovic, Ivan Strinic és Pepe Reina után Bakayoko a klub hatodik szerzeménye a nyári átigazolási időszakban.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Mellette jó eséllyel már nem bővül tovább a középpályások névsora, illetve függőben van ugyebár a Castillejo ügy. Ítélkezni eszemben sincs, úgy hogy még el se kezdődött a bajnokság, annyit merek csupán leírni, hogy “nem tudom elegendő lesz-e ez a középpálya minimum a 4. helyért”.

    De mindenesetre optimistán állok hozzá, Bakayoko egy gép lesz, és óriási fogás a csapat számára remélhetőleg. Nagyon ránk férne.