A Paris Saint-Germain bejelentkezett a Milan olasz válogatott védőjéért, Leonardo Bonucciért.

Bonucci tavaly nyáron érkezett a Juventus együttesétől és az elmúlt hetekben több alkalommal is szóba hozták számos európai topklubbal, többek között a PSG-vel, a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a játékos ügynöke, Alessandro Lucci Párizsban találkozott a Paris Saint-Germain vezetőségével. Állítólag közel a megegyezés a személyes feltételekről, azonban Bonucci néhány nap gondolkodási időt kért, hogy megismerje a Milan elöljáróinak szándékát. Mint arról beszámoltunk, a Nemzetközi Sportdöntőbíróság csütörtökön fog dönteni a Milan fellebbezéséről, hogy a csapat a következő szezonban mégis indulhat-e az Európa Ligában, míg szombatra az Elliott egy igazgatósági gyűlést hívott össze.

Ezzel szemben a TMW azt állítja, hogy a párizsi egyesület már megállapodott Bonuccival.

Amennyiben Bonucci a távozás mellett dönt, a PSG igen kedvező pozícióból várhatja a tárgyalások megkezdését a Milannal. A piros-feketék egy éve 42 millió euróért szerződtették a 31 éves válogatott védőt.

[adrotate banner=”32″]

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • semmiben nem állapodott meg a két klub. még igazgatóság sincs, elnök sincs, semmi sincs… ÁLLÍTÓLAG Leoval állapodtak meg, ha eldöntötte mi lesz akkor tárgyal a két klub.

 1. Nálam 60 millió lenne a minimum, amennyiben a szerződése nem köt ki alacsonyabb árat. Sajnos ez a realitás. Őszintén, ilyen körülmények között ti maradnátok a helyében? Gondolom tavaly ígértek fűt,fát, aztán mi lett…

 2. Én nem adnám el, viszont ha menni akar, akkor túl kell rajta adni. Inkább ő menjen a kulcsjátékosok közül, minthogy G. Donnarumma, Romagnoli, Calha vagy éppen Suso. Viszont ha úgy adódik akkor jócskán meg kell kérni az árát, a PSG szarásig van pénzzel, simán kipengetik. Ráadásul az érte kapott összegből lehetne szépen erősíteni. Ha távozik, akkor pedig Musacchióval lehet pótolni, jó képességű a pali, csak keveset játszott eddig.

 3. Nem kizárt, hogy T. Silva jön vissza ha Bonucci távozik. Ki ülne a padon? Bonucci biztos nem. Silva vagy Luiz?

   • Pont ezt akartam mondani…
    Ha most elmegy 1 év után, akkor nem csak a klubhűség szót nem ismeri, de gerince sincs. Csapatkapitány lett, körbeszopkodva, legmagasabb fizetés…

    Szerintem ha szombaton megalakul a vezetőség, és kiderül hogy nem leépíteni akarják a csapatot akkor maradni fog.

 4. Én megértem ha menni akar akkor menjen, nehogy már olyanok legyenek a csapatban akiknek könyörögni kell, ráadásul kövezzetek meg de én nem dobtam hanyat magam tőle ráadásul a Bundentus se gyengült le a hiánya miatt…

 5. Szombaton dől el minden. Bonuccinak állítólag a fizetéséből akarnak faragni. Bonucci pedig maradna, ha az új vezetőség ambíciózus projekttel áll elő.

  Nem örültem, amikor leszerződtettük. Bénázott is rengeteget a szezon első harmadában., de utána nagyon belejött. Most butaság lenne eladni, mert mindenképpen veszítünk vele.
  Musacchio és Zapata is helyettesítheti, de minőségben azért vannak különbségek.
  Ha elengedjük nagy áldozatot hozunk, hogy a támadó szekciót erősítsük….
  Már kezdtem büszke lenni a védelmünkre…. Kezdhetjük előlről?

 6. Személy szerint nem értem ezeket a “top” játékosokat….előbb kéne villantani a bajnokságban egy dobogót minimum, felesleges az európai porond nekünk, inkább pont, hogy minden héten a legjobb kezdővel állhatna fel a csapat, nem szükséges a pihentetés!

 7. Részemről teljesen érthető lenne ha menne, még ha annyira nem is örülnék neki.
  Tavaly elindult valami, idecsábították egy biztató projekttel, aztán abból a bíztató projektből annyi lett, hogy volt egy teljesen inkompetens bohóc fél évig, akinek fogalma sem volt hogy mit kezdjen ezzel a látszólag jó nevekből álló kerettel, majd végül az ősz borzalmainak a befoltozására lett egy Euroliga indulás év végére.
  Nem ez volt a terv. Főleg nem az, hogy utána a tulaj is kicserélődjön, és aztán nézzük magunk elé hogy most mi van, miután ki is vágtak minket Európából. Ezek után ilyen hírek, játékosmozgások teljesen várhatóak voltak.
  Lehet úgy gondolja, hogy nem egy teljes posványba süllyedő Milanban fogja eltölteni a hátralévő jó éveit. Fáj leírni, de ez így van.

 8. Ha ő megy többen is elindulnak. T Silva király a kedvenc játékosom volt nagyon szeretném még MILAN mezben látni csak hát tudjuk,hogy a vissza igazolt játékosok soha nem hozzák a régi szintet.Bonucci megy 40-milláért+T Silva-ért.Ha valaki menni akar az menjen

  • Csak van egy apró különbség T.Silva és Seva vagy Kaká esete között,míg utóbbiak többet ültek padon az új klubjukban mint a manager,addig Silva folyamatosan játszik.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet