A Milan a Juventus argentin válogatott gólvágójával, Gonzalo Higuaínnal erősítene a nyáron.

Nem titok, hogy a klub szeretne egy gólerős csatárt szerződtetni a nyári átigazolási időszakban, miután André Silva és Nikola Kalinic sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul utóbbi a távozás küszöbén áll. A horvát csatár minden bizonnyal hamarosan az Atletico Madrid játékosa lesz.

Úgy tűnik, hogy Higuaín lehet a Milan egyik célpontja – írja a Sky Sport Italia. A 30 éves csatárért két évvel ezelőtt mintegy 90 millió eurót fizetett a Juventus a Napolinak, azonban Cristiano Ronaldo érkezésével könnyen elképzelhető, hogy Higuaín háttérbe szorul és kikerül a kezdőcsapatból. A Sky szerint az argentin játékos szívesen csatlakozna a Milanhoz még akkor is, ha a klub adott esetben nem indulhat az Európa Ligában a következő szezonban. Mint ismert, a Nemzetközi Sportdöntőbíróság július 19-én fog dönteni a fellebbezésről.

További beszámolók szerint Marco Fassone és Massimiliano Mirabelli állandó kapcsolatban van Higuaín testvérével. Eközben Di Marzio átigazolási guru azt állítja, hogy Higuaín nyitott a klubváltásra és örömmel szerződne Milánóba, továbbá tisztában van azzal, hogy a Juventus szeretné őt értékesíteni.

A 75-szörös argentin válogatott csatár 105 tétmeccsen 55 alkalommal volt eredményes a Juventus színeiben. Higuaín remek gólstatisztikával rendelkezik az olasz élvonalban, ugyanis 177 bajnoki meccsen 111 gólt szerzett.

26 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. 50 millió euróért már biztos elengedik! Egy ilyen kaliberű támadó kell a csapatba már csak marketing fogás miatt is plusz későbbi átigazolásoknál láthatják a játékosok, hogy figyelj itt nem csak Kalinic, Bacca emberkék rohangálnak!

 2. Na,ez érdekes igazolás lenne.
  Az egyik szemem sír,a másik nevet:pont egy ilyen gólvágóra lenne szükségünk,viszont félek az árától és a fizetési igényétől.

  Valamint kérdéses,hogy beleférne-e az állítólagos 35-50 milliós büdzsénkbe;ne felejtsük el Kalinic ára egyből megy a Fiornak,hiszen ki kell fizetnünk a fennmaradt 20 milliót érte.
  Ezenkívül utalnunk kell Kessié első részletét is,ami,ha jól rémlik újabb 9 millió.

  Mindent egybe vetve azonban örülnék neki!:)))

 3. Neki èn is örülnèk az árát pedig nem szabadna 45-50 M fölè engedni. Ilyesmi erőszakos csatár kellene előre. Ha az amerikaiak tartani akarják a lèpèst a vetèlytársakkal akkor ez kiváló lehetősèg csak be kellene fektetni nèmi pènzt. Tessèk zsebbe nyúlni.

 4. Én különös képpen nem kedvelem Higuain-t.
  DE! Egy tuti megjárta a Serie A-t. Két csapatban is tudott remekelni.
  Nem vennénk vele zsákbamacskát. Csakhát őt is bizony ki kell szolgálni és a jelenlegi csapatból Calhanoglu képes rá. Az meg kevés…..

  Változtatni kell a taktikán, hogy ne bukjunk be vele.