“Gattuso komoly és nagyon motivált” – Riccio

1

Luigi Riccio, a Milan másodedzője szerint a játékosok nagy erőbedobással és elszántsággal dolgoznak.

A csapat másfél héttel ezelőtt, július 9-én Milanellóban kezdte meg a felkészülést a következő szezonra. A világbajnokságon résztvevő játékosok később csatlakoznak a kerethez, így Gennaro Gattuso jelenleg 23 játékossal dolgozik, valamint a Primavera csapatból többen is az első kerettel készülnek.

Riccio, Gattuso segítője és a csapat másodedzője a Milan TV-nek nyilatkozott az eddigi munkáról.“Azt kell mondanom, hogy pozitív meglepetésben volt részünk. Ugyan számítottunk a játékosok profizmusára, de a srácok túlszárnyalták a várakozásainkat. Nagy elszántságot, valamint ellenálló képességet és áldozathozatalt mutattak. Ezek az első benyomások nagyok jók. Keményen dolgozunk és jól végezzük a munkánkat. Az első héten nagy hangsúlyt fektettünk az erőnléti állapotra.” – mondta a másodedző a Milan TV mikrofonjainak.

“Magas a terhelés az edzéseken és a játékosok nagy erőfeszítéseket tesznek. Vannak olyan tréningek, amelyeken sok a futóedzés és ilyenkor még a labda sem kerül elő. Ugyanakkor jól kiegyensúlyozottak a gyakorlatok az erőnléti edzőink nagyszerű munkájának köszönhetően.”

“Nagyon fontos, hogy képesek legyünk olvasni a játékot különböző szituációkban, hogy kevésbé legyünk kiszámíthatóak azon ellenfelek számára, akik tanulmányoztak minket. Gattuso személye alapvető fontosságú a csapatnak és a szakmai stábnak egyaránt. Rino nagyon komoly és nagyon motivált, már a következő mérkőzésekre összpontosít. Köztudott a Milan iránti erős kötődése és minden egyes nap 101 százalékot nyújt.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”32″]

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Renelem tenyleg jol felkeszitik oket eronletileg! Ahogy emlitettek par hete kicsit Allegris modszereket alkalmaz Gatta! Nem is baj 1-0 akkor legalabb tartani tudtak a jatekosok remelem most is ott lesznek fejben es fizikailag a palyan 95 perxig minden merkozesen!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet