Állítólag Alessandro Lucci, a játékos ügynöke felajánlotta Susót a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnak.

Mint ismert, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egy évre eltiltotta a Milant a nemzetközi porondon való szerepléstől, miután a klub a 2014 és 2017 közötti időszakban megszegte a pénzügyi előírásokat. A sajtóban megjelent hírek szerint a kizárás miatt több kulcsjátékos jövője kérdésessé vált. Nemrég a Corriere dello Sport arról írt, hogy Leonardo Bonucci iránt a Manchester City, a Chelsea és a Paris Saint-Germain érdeklődik, most pedig Susót a Real Madriddal boronálták össze.

A Marca beszámolója szerint Alessandro Lucci felajánlotta Suso játékjogát a Real Madridnak. Érdekesség, hogy a spanyol támadó korábban az U20-as és az U21-es korosztályos válogatottban is együtt dolgozott Julen Lopetegui vezetőedzővel, aki nemrég vette át a Királyi Gárda irányítását. Továbbá Suso éppen a spanyol szakvezető irányítása alatt mutatkozott be a felnőtt válogatottban egy Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen.

A spanyol lap megjegyzi, hogy még nem ismert a Real Madrid szándéka Suso megszerzése kapcsán, azonban a játékos szerződésében egy 40 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, amely külföldi klubokra érvényes.

Suso egy hónapja nyilatkozta, hogy boldog a Milanban és örömmel marad, ha a klub a továbbiakban is számít rá.

20 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Azért ne felejtsük már el 40 millióért Suso ajándék még a Realnak is…Kovacic fele ennyire jó sincs még is milliókat adtak érte…Suso azért fiatal és egy jobb csapatban még jobb lehet itt túlzottan rá hárult minden támadás, olyan emberekkel volt körülvéve akit 2-őt nem bírnak cselezni, most őszintén hány olyan megmozdulása volt neki lefordult vagy verte meg a fogóját, szerintem a csapat többi játékosának nem volt ennyi egyéni megmozdulása…
    Szerintem a padra simán jó sőt hülye volna itt maradni meg a Real is 40 millióért hagyni elveszni, még egy ilyen szezon után is mint itt volt a Realba simán 70-80 milliára mehet fel az ára…Ő azért felfelé lógott ki és mikor nem ment neki a csapatnak sem ment….Ne felejtsük el nem rosszabb játékos mint anno mikor Coutinho ment a Poolba és láthatjuk most ő hol tart…

  2. De miért adnátok el? Mégis kit játszatnátok helyette? 😀 Persze én is láttam mit csinált az utolsó két hónapban de könyörgöm azon kevés Milan játékosok egyike akit nem zavar a labda és még elől is tud valamit kezdeni 😀 hogy ez jó vagy inkább szomorú mindenki döntse el maga de igaz. Amíg nincs helyette jobb addig tilos eladni.

  3. Azèrt kíváncsi vagyok kivel tudnátok pótolni aki akar is a Milanban játszani de legalább ilyen jó na meg korban sem erősen leszálló ágban van?!

    A formációváltás a legmegvalósìthatóbb ötlet ès akkor jöhetne cserèbe KP vagy csatár.