Bonucci reagált a távozásáról szóló pletykákra

14

Leonardo Bonucci, a Milan csapatkapitánya megnyugtatta a kedélyeket és úgy tűnik, hogy nem áll szándékában egy év után elhagyni a piros-feketéket.

A 31 éves védő tavaly nyáron mintegy 42 millió euróért érkezett a bajnoki címvédő Juventus együttesétől. A szezon nem az elvárásoknak megfelelően alakult, hiszen a csapat a hatodik helyen végzett a bajnokságban, míg az Európa Ligában a nyolcaddöntőben az Arsenal jelentette a végállomást. A Milan tehát lecsúszott a BL-indulást érő helyekről és az utóbbi hetekben a sajtóban felmerült az a hír, hogy Bonucci a nyáron elhagyhatja a rossonerit, miután az UEFA vizsgálódik a Pénzügyi Fair Play szabályainak megszegése miatt és még az EL-indulás is veszélybe került.

Massimiliano Mirabelli a napokban kijelentette, hogy függetlenül az UEFA döntésétől nem fogják kiárusítani a csapatot és nem áll szándékukban megválni a legjobb játékosaiktól.Bonucci jelenleg Kanadában nyaral a családjával és a hétvégén kilátogatott a Forma 1-es Kanadai Nagydíjra is.

“A jövőm? Nincs semmi probléma. Reméljük, hogy a felmerülő pletykák rövidesen elcsendesednek. Szeretnénk valami fontosat felépíteni. Egyértelműen az a célunk, hogy visszatérjünk a Bajnokok Ligájába és újra nagy célok eléréséért küzdjünk.” – mondta Bonucci.

Az olasz válogatott hátvédet arról is kérdezték, hogy kit lát a legesélyesebbnek a világbajnoki cím megnyerésére.

“Azt gondolom, hogy Argentína fogja megnyerni a világbajnokságot. Nagyon sajnálom, hogy az olasz válogatott nem lehet ott.” – tette hozzá.

Korábban a Manchester Cityvel és a Bayern Münchennel is szóba hozták a Milan csapatkapitányát, aki az aktuális szezonban meghatározó ember volt a kezdőcsapatban és összesen 51 tétmérkőzésen lépett pályára.

[adrotate banner=”32″]

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Érdekes. Mindig erőltetik, hogy D nem akar távozni, de egy ilyen nyilatkozatot sem lehetett hallani tőle. Sőt. Most azt mondta, nem tudja mit hoz a jövő.
  Remélem sok pénzért megy el a nyáron.

  • Igaz,eddig már néhány alapemberünk kiállt és elmondta,hogy a problémák ellenére sem akar távozni,csak a kis gyerek nem reagált még normálisan;a szememben teljesen leírta magát,jó pénzért mehet,nem fogok könnyeket hullatni érte.

   • Gyerekek! Ne essetek már megint neki a srácnak. Szerintem nem véletlenül nem mond ki kerek-perec dolgokat. Simán lehet, hogy a dagadékkal olyan a szerződése, hogy nem nyilatkozhat ilyen-olyan dolgokat. Annyit mondott, hogy a Milan játékosa és nem tud semmit a jövőjével kapcsolatban. Ez annyit is jelenthet, hogy ő nem akar elmenni, de ha a klub adott esetben kap egy ajánlatot lehet megválna tőle.

 2. Jah, a kölyöktől egy hasonló nyilatkozatot vártunk tavaly nyáron, aztán télen és most megint, de hát még kölyök.
  Nem hinném, hogy Ravioli-val lenne akármilyen szerződésbe foglalt cikkely, miszerint nem nyilatkozhat, vagy csak azt mondhatja, amit az ügynöke megenged.

  Donnarumma a főnök és ő alkalmazza az ügynököt. Akármikor felmondhat neki.

  De mostanra, már annyira elfajultak a dolgok Donnarumma és a Milan drukkerek között, hogy nem csodálkoznék, ha inkább a távozás mellett döntene. Bár eddig minden ajánlatot visszautasított.
  Ráadásul ez az egész herce hurca már kihat a teljesítményére is.

  Most már úgy áll a helyzet, hogy lehet inkább a klub adná már el. Miért tartottuk meg tavaly? Minek adtunk neki 6 milliós fizetést? Minek alkalmaztuk a bátyust? stb stb stb…

  Egy biztos, egyetlen játékost se hozzunk már a klubhoz, akinek az ügynöke Ravioli.

  Hallottatok már Bonucci ügynökéről? Olvastatok már tőle bármiféle nyilatkozatot?
  Azt se tudom ki az ügynöke.

  Bonucci kiáll és nyilatkozik.

  Ott meg Ravioli kiáll és keveri a sz@rt.

  • Épp ezért gondolom, hogy általában ott a dagi irányít. Ok, Ibrakadabrát nem tudja, próbálná csak meg. 😀 De a legtöbb ügyfelénél ő nyilatkozgat és nem a játékos.

   • Ezzel csak az a gond,hogy Hamsiknál ilyen nem volt,sőt a szlovák elzavarta a francba amikor próbált keresztbe tenni neki a Napolinál.
    Jacknél sincs ilyen probléma;mondta,hogy maradni akar és kész.
    Ja, és amikor aláírta a 6 milliós szerződést akkor nem volt gyerek?
    Hagyjuk már….
    Egy töketlen,befolyásolható kis pöcs….

  • Bonucci ügynöke : Alessandro Lucci aki még többek között Suso,Florenzi,Cuadrado,Vecino Badelj,Muriel,Bertolacci,Murgia és Murru ügynöke is…Az ismertebbek közül 🙂

 3. Olvastam Gagacs, de ennyi erővel a szurkolók felé is nyithatott volna… 🙂 Tehát egyáltalán nem olyan biztosak itt a dolgok, mint néhányan gondolják…majd talán valamikor a szurkolók is kapnak konkrét infót.

  • Na igen, legkésőbb egy hivatalos bejelentésnel. 😀 Én egyébként a tavalyi cirkusz után nem idegelem magam, mert itt a legnagyobb bűnös a média és a disznaja. Ha megy megy, ha marad örök. Nagyjából így fogom fel. De a hivatalos bejelentési kb minden pletykan már csak röhögök. Főleg olyanon, mint a mai morata-donna csere… 😀

   • Valahogy én is így vagyok vele. Tavaly nyáron felhúzott engem is a cirkusz (mint sztm minden szimpatizánst), de akárhogy nézzük, jelenleg az egyik legnagyobb értéke a klubnak, és elképesztő jövő állhat előtte.

    • Jah, de már most olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy Morata-t hozzuk el cserébe.
     Ami nem rossz ötlet, hiszen ekkora összeget most nem tudnánk előteremteni egyetlen játékosra. Donnarumma-ból pedig ugyancsak nem tuduk ekkora pénzt kihozni. A csere egy megoldás. Oda hoznánk embert, ahol gyengék vagyunk.
     Viszont nem vagyok benne biztos, hogy Morata az a csatár, aki majd megváltja nálunk a világot.

     Jah és akárhogyis, de sajnálni fogom, hogy Donnarumma már nem a mi kapunkat védi…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet