Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) testülete június közepén fog dönteni arról, hogy milyen büntetést szab ki a Milanra a Pénzügyi Fair Play megsértése miatt.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/09/mirabelli-nem-fogjuk-eladni-a-legjobbjainkat/' addthis:title='Mirabelli: “Nem fogjuk eladni a legjobbjainkat” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Mirabelli: “Nem fogjuk eladni a legjobbjainkat”

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója az újságírók kérdésére válaszolva megerősítette, hogy az utóbbi időben számos ajánlat érkezett, ennek ellenére az UEFA döntésétől függetlenül nem akarnak megválni a csapat legjobbjaitól.

Az elmúlt hetekben számtalan pletyka látott napvilágot a csapat kulcsembereinek esetleges távozásáról. A Milan nemrég hosszabbított Alessio Romagnolival, de a hírek szerint hamarosan Patrick Cutrone is új szerződést írhat alá. A klub ezen a nyáron eddig két játékost szerződtetett, nevezetesen Pepe Reinát és Ivan Strinicet.

“Sok ajánlat érkezett, de nem áll szándékunkban eladni a legjobb játékosainkat.” – mondta Mirabelli a Sky-nak.

A közelmúltban felmerült Memphis Depay neve, mint lehetséges nyári érkező. Mirabelli nemrég a helyszínen tekintette meg az Olaszország-Hollandia felkészülési meccset és elsősorban az Olympique Lyon holland támadóját figyelte. Az olasz sportigazgató nem említett neveket, amikor az átigazolási időszakról kérdezték.

“Készen fogunk állni. Várnunk kell, de készülünk a következő szezonra, bármi is legyen az UEFA döntése. Az optimizmus sohasem csökken, sem a klub részéről, sem pedig az én részemről.” – tette hozzá.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) testülete június közepén fog dönteni arról, hogy milyen büntetést szab ki a Milanra a Pénzügyi Fair Play megsértése miatt. Legsúlyosabb esetben akár az EL-ből is kizárhatják a klubot.

Címkék:

A szerző: norberto012