André Silva: “Csodálatos érzés itt lenni a Milanban”

10

A Milan a hét elején jelentette be André Silva átigazolását, aki a portugál élvonalban szereplő FC Portótól érkezett. A 21 éves csatárt az érzéseiről, a klubról, a példaképeiről és a céljairól kérdezték.

“Nagyon boldog vagyok. Már láttam az edzőközpontot Milanellóban és tényleg lenyűgöző volt. Remélem, hogy minden jól fog menni. Ez egy gyönyörű sportközpont és alig várom a kezdést. Nagyon meglepett a lehetőség és örülök, hogy itt vagyok a Milannál, ez csodálatos érzés. Olyan, mint egy valóra vált álom.” – mondta André Silva, aki a klub negyedik nyári szerzeménye és a hivatalos információk szerint 38 millió euróért érkezett.

“A Milan történelmet írt a Bajnokok Ligájában és amint lehetőségem volt csatlakozni a csapathoz, örömmel fogadtam a megkeresést és nem hagyhattam ki ezt az esélyt. Örülök, hogy a klub igazán akart engem. Példaképeim? Amikor kicsi voltam, Ronaldo játékát figyeltem, aki egy ideig itt játszott a Milanban. Ezt követően Cristianót követtem figyelemmel. Ő a világ legjobbja. Emlékszem Rui Costára is, de akkor még nagyon fiatal voltam. Célok? Remélem, hogy a csapat megnyeri a bajnokságot és a lehető legtöbb mérkőzésen győzni fog. Személy szerint a legjobb formámat akarom nyújtani, hogy segítsek a Milannak a kitűzött célok elérésében.”

“A tárgyalások titokban zajlottak, senki nem tudott róla az ügynökömön és a családomon kívül. Nagyon boldog vagyok, mert ez egy nagy lépés a karrieremben. Most a Konföderációs kupán fogok játszani, majd visszajövök és minden tőlem telhetőt bele fogok adni.” – tette hozzá.André Silva a szezonban 44 tétmeccsen 21 alkalommal vette be az ellenfél kapuját, emellett 8 gólpassz is kiosztott.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szimpatikus kölyök,remélem sűrűn lövöldözi majd a gólokat,,,,csak könyörgöm hozuk még el Insigniét,kerül amibe kerül,nagyon nagyot huznánk vele,,

  2. Én is bízom a srácban,kellene még mögé egy igazi spíler aki tömi labdákkal és akkor szép jövő elé nézünk.:))

  3. Én nem látom benne azt a nagyságot egyelőre, de eléggé alázatos és kemény munkával bármit elérhet. Főleg, hogy komoly csapat van kialakulóban.
    Sok sikert neki!

  4. Megmondom őszintén, még nem nagyon láttam játszani, de a konföderációs kupán árgus szemekkel fogom figyelni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet