Abbiati egy év után visszatér a klubhoz – hivatalos

11

A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Christian Abbiati visszatér a Milanhoz és a jövőben csapatmenedzserként fog dolgozni.

Abbiati 15 szezont töltött a piros-feketéknél és tavaly fejezte be a pályafutását. Összesen 380 tétmérkőzésen viselte a csapat mezét, emellett számos trófeát nyert, 3 Scudettót, 1 Olasz kupát, 2 Olasz szuperkupát, 1 Bajnokok Ligáját és 1 Európai szuperkupát.

A 39 éves legenda a továbbiakban a klubnál fog munkát vállalni és csapatmenedzser lesz – jelentette be a Milan. Abbiati úgynevezett összekötőként fog tevékenykedni, a csapat és a menedzsment közötti kapcsolattartásban és közvetlenül a klub sportigazgatójának, Massimiliano Mirabelinek fog jelenteni.A Milan üdvözölte a visszatérő legendát és sok szerencsét kívánt neki az új kihíváshoz.

[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. csapatmanager?Minden tiszteleten a teljesitmenyeert de Azert o nem a leginteligensebb jatekosok koze tartozott. Nem egyenlo egy Zanettivel az Internel vagy Nedveddel a juvenal.

  • Közeli ismerőse vagy ugye? Vagy mert kapus, nem is lehet egyenlő barmilyen téren mondjuk Zanettivel? Kérlek, fejtsd már ki, mire alapozod a velemenyed?

   • A fasisztas nyilatkozata meg a pisztolyos tetko nem arrol gyozott meg, hogy magas beosztasban lenne a helye attol fuggetlenul, hogy mit tett le a csapatert.

    csak osszehasonlitas keppen Berlu idejen a Boconnin vegzett Leonardo kapott munkat a Milannal.

    Ez ugyanaz a pozíció amivel Maldinimeg Albertini szemet akartak kiszurni….

    • Azért ne egy tétoválás, vagy egy-egy politikai nézet miatt döntsük el, hogy alkalmas-e a feladatra valaki.

    • Még írd már le vagy 100-szor ezt a Maldinis dolgot. Neki egyáltalán nem ez az állás lett felajánlva, akkor meg miről beszélsz?

     Abbiati pedig a Milan kb utolsó szenátora, egy legenda.

 2. Maradjunk annyiban, hogy eddigi nem rövid pályafutása alatt soha nem nyilvánult meg úgy, hogy az unintelligens emberre valljon. Emberileg biztos több, mint szegény Donnarumma.

 3. Egy dolgot emelnék ki Abbiati nyilatkozatából, a hetek óta tartó Donnarumma hisztivel összefüggésben. “Amikor a Milan megkeresett, azonnal igent mondtam!”
  Ilyen az igazi milan szív!
  Rímel Gattuso nyilatkozatára: “Mivel a Milan keresett meg, nem volt kérdés hogy elvállalom-e a feladatot!”
  Ilyen az igazi Milan szív!
  Köszönjük Abbia! Köszönjük Rino! Lehet hogy nem ti vagytok a legnagyobb észlények, de a szívetek a helyén van!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet