A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Vincenzo Montella vezetőedzővel.

A piros-feketék a 6. helyen zárták a bajnokságot és 3 év után a következő szezonban újra indulhatnak a nemzetközi porondon. A Milan 38 bajnokin 63 pontot szerzett, a mérleg 18 győzelem, 9 döntetlen és 11 vereség, valamint 57 rúgott és 45 kapott gól. Áprilisban zárult le a tulajdonosváltás és a Rossoneri Sport Investment megvásárolta a klubot. A kínai tulajdonosok több alkalommal hangoztatták, hogy egyértelműen Montellával képzelik el a folytatást, továbbá Marco Fassone is megerősítette, hogy az olasz szakember marad a kispadon a következő szezonban.

Ma délután a Milan bejelentette, hogy további egy évvel, 2019. június 30-ig meghosszabbította Montella szerződését.

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Most ez komoly?
  És nem innen a fórumról választottak helyette?
  Hihhhhetetlen…Pedig itt minimum 40-50 emberke jobban ért hozzá mint Montella 😀 😀 😀

  • Számomra is érthetetlen…pedig itt mindenki mesteredző. Mint anno Allegrinél. Reméljük, hogy ő majd velünk fut be olyan utat.

  • +1 😀 sokan beszélnek itt a taktikázásról, de azt esetleg elfelejtik, hogy szinte egész évben még a régi vezetőség volt. Akik ugye híresek arról, hogy szabad kezet adnak az edzőnek és hagyják, hogy eldöntse kinek kell játszania… Annak idején Allegri távozásakor üdvrivalgás volt itt, azóta elfogyasztottunk egy halom edzőt, ő pedig a triplázás határán van a Juvéval. És nem, nem Conte Juvéjával 🙂

  • Hihetetlen, hogy mindig van két ellentétes tábor ezen a fórumon.
   Vannak, akik állandóan szidják és elküldenék Montellát, vannak, akik ezeket az illetőket szólják meg, hogy hogy mernek véleményt nyilvánítani. 😀

   Én nem tartom magam mesteredzőnek, szakmai tudással a béka segge alatt vagyok, de én is megszoktam kérdőjelezni néha Montella döntéseit. Nem azért, mert jobban értenék hozzá, hanem csak egyszerűen nem értem.

   Ellenben én örülök a hosszabbításának, talán jót tesz az állandóság a csapatnak edzői fronton is. Lássuk (remélhetőleg), egy erősebb kerettel mit alkot Montella.

   Sok sikert neki és sok örömöt nekünk! 🙂

   • Mindenkinek szíve joga véleményt nyilvánítani, azért van ez a fórum. Én se esek hátra Montellától, se a szezontól, de próbálok reális célokat kitűzni.

    Az pedig a modern foci hülyesége, hogy évente edzőt kell cserélni. Majd ha a következő évben is ilyen szezont futunk, akkor lehet panaszkodni. Addig meg adjuk meg az esélyt egy olyan edzőnek, aki évek óta a legeredményesebb szezont produkálta, egy borzasztóan gyenge kerettel.

 2. Hozzáteszem, ezzel a kerettel sem Conte, sem Allegri, sem Pintér nem érte volna el a BL-t. A 4. hely max összejöhetett volna nagyobb szerencsével, de a Juve-Roma-Napoli hármas jelenleg előttünk áll…

  Na jó, Pintérrel meglehetett volna a BL is.

 3. Hurrá 😀

  A taktikai változtatások,a nagy becserélések valamint a korrekt nyilatkozatok koronázatlan királya, jövőre is nálunk fejlesztheti tudását 😀

  Forza!

 4. Az előző vezetőség után az új vezetőség is kis célokat tűzött ki, Montella hosszabbításával. Sok mindent nem értek. Szerintem nem olyan komplikált egy futball edző gondolkodását megítélni, teljesítményei alapján.

 5. Vannak ilyen-olyan vélemények.Én is Montellát-finoman fogalmazva-nem szeretök táborához tartozom.Vallom azonban,hogy a sportban és a futballban(liginkább Italiában) az eredmények határozzák meg egy csapat,játékos edzö megitélését.
  Ebböl-és a szezon legtöbb Milan meccséböl is-leszürhetö munkája. Cataniában és Firenzében is jól indult,ahogy nálunk is,de egy bizonyos szint fölé már nem volt képes a csapat teljesitményét emelni,ezért távozott.
  Gyanithatóan ez jövöre is kevés lesz!
  Én se fogadnék rá januárnál tovább….

 6. Kapjon vki esélyt egy jobb kerettel végre. Jelen esetben épp Montella ül a padon, ha Séé papa, Mihály v. éppen Allegri ülne itt ugyanezt mondanám. Nagyon remélem h. a kerettel együtt, Montella is fejlődik. Meccsbe belenyúlni, cserélni nagyon nem tud sajnos.

 7. ..akkor mit is tud?Én sem bízom benne,azok a meccsek a kiesőjelöltek ellen nagyon élénken élnek még bennem.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet