A legfrissebb hírek szerint a Milan a nyári átigazolási időszakban szeretne túladni Andrea Bertolaccin.

Bertolacci 2015 nyarán mintegy 20 millió euróért érkezett a Romától, azonban egyáltalán nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Az olasz középpályás a második idényét kezdte meg a Milan játékosaként, azonban sérülés miatt tavaly ősszel hónapokon keresztül nem volt bevethető.

A Calciomercato.com szerint Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója kapcsolatba lépett Bertolacci ügynökével és tájékoztatta, hogy a játékos átigazolási listára került. Ez azt jelenti, hogy a 26 éves középpályás a nyáron távozhat, még mielőtt tovább csökkenne a piaci értéke. Bertolacci játékjogáért 20 millió eurót fizetett a milánói együttes, viszont jelenleg a transfermarkt portál szerint csupán 10 millió eurót ér.Állítólag a Bologna, a Sampdoria és a Torino is szeretné soraiban tudni a Milannál kegyvesztetté váló Bertolaccit.

Bertolacci ebben a szezonban 15 meccsen játszott a Serie A-ban, a mérlege 1 gól és 1 gólpassz.

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mehet, amerre lát. Teljesen alkalmatlan és használhatatlan játékos. 10 milliót a kutya sem fog érte kifizetni, talán jóindulattal 5-öt. Inkább be kellene számítani és bizniszelni kellene a Torinóval, az Atalantával vagy esetleg a Genoával.

 2. Szerintem sokkal több van benne, mint amit sikerült megmutatnia. Sajnálom, hogy ő is beállt a sorba. Nem is tudom van-e játékos akire mondhatjuk, hogy bevált!? Talán Jack…. Ugyebár a mindenkori edzők munkája abban látszik igazán, hogyan fejlődnek a keze alatt egyes játékosok.

 3. Emlékszem anno mekkora bizalom volt mellette: olasz, fiatal, tehetséges középpályás.

  Nah még mindig olasz, még mindig középpályás csak se nem tehetséges se nem olyan fiatal. Meglepne ha bárki adna érte egy 10est felőllem ingyen is mehet amerre lát.

 4. Visszaolvastam az érkezése körülményeit, hogy például én vagy mások miket nyilatkoztak róla. Mit mondjak, mókás.
  Jómagam Galliani újabb rögeszmés hülyeségeként aposztrofáltam, miszerint minden évben kell vennie egy fiatal olasz kvázi Pirlo-Nocerino kp-t, aki majd nálunk váltja meg a világot. Lansky-nak meg például pozitív előérzete volt Bertolaccival kapcsolatban. 😀

  • Megtaláltam, 2015. 06. 30-án írtam. Egy újabb olyan hozzászólás, amire büszke lehetek… 😀
   Ha Bertolaccinak annak ellenére nem sikerült a milanos két éve, hogy az én pozitív előérzetem is ott volt vele, akkor tényleg nem tudom, hol lehet még jövője…

 5. könyörgöm csak takarodjon amerre lát,nekem mindegy mennyiért,mindegy hová,a nyár transfere lenne ezt a hulladékot elpasszolni!

 6. jó kis jétékos! 500 ezret maximálisan meg ér!a Fradi helyében elhoznám!a padra jó lenne 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet