Orvosira érkezik a Wolfsburg balhátvédje – sajtóhír

10

A Sky Sport Italia szerint a német élvonalban szereplő Wolfsburg balhátvédje, Ricardo Rodriguez a jövő héten Milánóba érkezik, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon.

Mateo Musacchio érkezését tegnap jelentették be, azonban nincs megállás, hiszen a következő szezonban Franck Kessié és Ricardo Rodriguez is a piros-feketéknél folytathatja pályafutását. Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője arról számolt be, hogy a Wolfsburg és a Milan vezetői Rodriguez átigazolásának lezárásán dolgoznak.

A 24 éves balhátvéd a jövő héten érkezik Olaszországba, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését. Egybehangzó hírek szerint a piros-feketék 15 millió eurót fizetnek a Wolfsburgnak a svájci válogatott játékosért és az átigazolási árhoz további 3 millió euró bónusz társul.Rodriguez összesen 184 tétmérkőzésen viselte a Wolfsburg mezét, ezeken 22 gólt és 28 gólpasszt jegyzett.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez már valami.

  A kínaiak lóvét akarnak keresni a Milan megvásárlásával, ezt nem lehet egy 5-8-ik helyen vergődő meg unalmas gyenge játékot játszó csappattal elérni.
  Én bizakodom hogy lesznek komoly igazolások az elkövetkező években, viszont nagyon fontos lenne hogy a jó játékosok egy jó edző keze alatt dolgozzanak.

  Ez szerintem nem Montella lesz de cáfoljon rám!

  Forza Milan

 2. Remélem nem nyúlunk vele mellé. Nagyjából képben vagyok europai szinten a játékosokkal, eszembe sem jutott volna az ő neve. Tartok tőle, hogy a woflsburg siralmas teljesítménye miatt nőttek meg az esélyeink a megszerzésére. Szerintem abszolút közepes szintű játékos.

  DE cáfoljon rám, ne legyen igazam és bizonyítsa, hogy helyt tud állni.

  Ha valóban jön drukkolok neki.