Raiola szerint békén kell hagyni Donnarummát

8

Mino Raiola sztárügynök szerint nem szabad túl nagy nyomást helyezni Gianluigi Donnarummára, ezért megfogadta, hogy a jövőben a félreértések elkerülése érdekében nem fog nyilatkozni a fiatal kapusról.

Donnarumma 2015 októberében mindössze 16 évesen mutatkozott be a Milan felnőtt csapatában és azóta kulcsember.

Az olasz válogatott hálóőr eddig 55 meccsen lépett pályára a csapatban. Remek teljesítményének köszönhetően nem meglepő, hogy olyan klubok érdeklődnek iránta, mint az FC Barcelona, a Real Madrid, a Manchester City vagy éppen a Juventus. Ezért a sajtóban szinte folyamatosan téma a fiatal kapus jövője. Most Raiola tiszta vizet öntött a pohárba.“A Milan egy nagyszerű klub és csak néhány csapat büszkélkedhet azzal, amit az elmúlt 25 évben elértek. Mostantól nem fogok beszélni Donnarummáról, mert békén kell hagynunk. Ő a Milan játékosa, még másfél évig szerződése van a csapattal és nem tárgyalunk egyetlen klubbal sem. Ha valaki meg akarja szerezni Gigiót, akkor a Milannál kell jelentkeznie. Nagy jövő áll előtte és fejlődnie kell.” – mondta Raiola, Donnarumma ügynöke a Radio Crc-nek.

“Nem követhetjük el újra azokat a hibákat, amelyeket a múltban megtettünk és nem szabad túl nagy nyomást helyeznünk a fiatal olasz tehetségek vállára. Gallianival úgy döntöttünk, hogy nem beszélek többet Donnarummáról, így elkerülhetjük azokat a félreértéseket, amelyek a szavaim félreértelmezéséből származnak. Minden amit mondhatok, hogy nyugodtak vagyunk. Gigio nyugodt és építi a karrierjét. Minden más az én felelősségem.”

“Ő egy szerény srác, aki mindent belead.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Abszolút egyetértek…ezt a srácot csak az ügynöke ronthatja el. Az elmúlt meccseken azért bizonytalankodott Gigio és nem hiszem el, hogy nincs azért a fejében Raiola hülyeségei…

 1. Nem akarja Balógyuri útjára tenni, akiről már nem tud milliókat lenyúzni, csak mondjuk tízezreket.

 2. Eddig is csak ő keverte körülötte az iszapot..
  Lehet, hogy szólt neki a srác, hogy nem kellene, mert le lesz cserélve…

 3. Nem leszek népszerü, de ha elfogulatlanul nézzük akkor igaza van!
  Õ a játékos érdekeit kèpviseli! A klub terveiröl semmit nem tudni, a tulajdonosváltásròl semmit nem tudni, a téli mercatonk 0€ volt, nagyra törő terveink szemmel láthatòan nincsenek!
  Én se íratnám alá az ügyfelemmel az új szerződést amég nem tisztázòdnak a körűlmények..

  • Igazad van, ha elfogulatlanul nézzük akkor a képviselőmnek nem szabadna olyat mondani amit -akár a rossz indulatú bulvársajtó- félre értelmezhet akárki is hiszen itt mindenki szemszögéből € milliókról van szó. Ha pedig elrontanák akkor jól tudjuk mi történik, volt rá pár példa az elmúlt évekből..

   Ezt most jól teszi Raiola (és Galliani) de igazából el sem szabadott volna jutni ide ha akkora szakértők. Mégiscsak egy 17 éves gyerekről van szó!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet