Caceres orvosira érkezik, a szezon végéig írhat alá

17

Péntek reggel orvosi vizsgálatra érkezik a Milanhoz a 69-szeres uruguayi válogatott védő, Martin Caceres, aki jelenleg szabadon igazolható.

A 29 éves védő legutóbb a Juventust erősítette, azonban tavaly nyáron lejárt a szerződése és távozott Torinóból. Azóta klub nélkül van, de a legfrissebb hírek szerint már nem sokáig, ugyanis a Milan hajlandó szerződést kínálni neki az idény hátralévő részére.

Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője arról számolt be, hogy Caceres megérkezett Milánóba, hogy pénteken részt vegyen az orvosi vizsgálatokon a Milannál.

Állítólag az elmúlt hetekben több klub is megkörnyékezte a sokoldalú védőt, de nem tudott egyezségre jutni a Fiorentinával és a Crystal Palace-szal sem. A Sky Sport Italia szerint amennyiben a holnapi vizsgálatok pozitív eredménnyel zárulnak, a Milan 4 hónapra szóló szerződést fog ajánlani Caceresnek.A SportItalia beszámolói szerint ha létrejön a megegyezés, akkor Caceres 400 ezer eurót kereshet júniusig.

[adrotate banner=”28″]

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez tiszta szégyen !!! Ezzel a fantasztikus riposzttal végképp megkoronáztuk a gigantikusan szánalmas mercatonkat…..ennyi erővel igazolhattunk volna vkit Milanó utcáiról is…..

 2. Azt vajon lehet tudni, hogy a Juventus miért nem számított rá a továbbiakban? Furcsa nekem ez a helyzet: éveket húzott le náluk, tehát annyira nem gyenge és a kora is tulajdonképpen ideális. Ennek ellenére nem kell nekik, és másnak sem. Elmehetett a kedve a focitól? Akkor nem sok jót ígér a folytatás…

  • Valami autós incidensre emlékszem ami miatt a klubb kirakta a szűrét, nem a teljesítményével volt gond.
   De majd jön Mata és elmondja!

   Mindenesetre szerintem jó fogás, én örültem volna az érkezésének már a nyáron is.

 3. Anelkát kéne még meggyőzni, hogy csatlakozzon a csapathoz. De csak 1 fordulóra írjunk vele alá egy eseti megállapodást, hogy utána élvezhesse tovább a nyugdíjas életet.

 4. Érdekes…egy középhátvéd, aki a szélen is ugyanúgy bevethető. Szerintem kh poszton megvagyunk, egyértelműen a sérült bal oldalunkra kell. 3-4 meccsig pótolhatja Antonellit, DS-t, Calabriát, utána mi lesz, ha felépülnek? Kiszorítja őket, vagy fizetjük a gondolom nem alacsony bérét az év végéig 3-4 meccsig?
  Újabb hülyeségnek tartom, ha tényleg 3-4 meccsről van szó, a Primaverából is felhozhattunk volna egy tehetséget.
  Ha a szélső játékosaink elé hozzuk…nem fért volna rá az erősítés mondjuk inkább a középpályára?!

 5. Máshol másfél éves szerződést írnak… Ami annyira nem tűnik logikusnak. Remélem, ez a válós.

 6. A Júvéban nekem tetszett a játéka. Veszteni semmit nem fogunk vele az biztos. Rutinos,ismeri a bajnokságot,stb..
  Még hogy ezzel az erővel az utcáról is igazolhattunk volna ?? Kicsit szánalmas hozzászólás..pfff

  • Lehet szánalamas amit írtam,bár nyilván dühömben írtam ilyen cinikusan…de tény semmi szükségünk erre a palira aki egy éve még csak gombfocizni sem gombfocizott,több csapat Trabzon,fio. nál megbukott az orvosi alkalmasságin… és az is biztos,hogy nem kevés pénzért jönne…..

   Az már csak plusz,hogy max. 2-3 hét és felépülnek a szélsőink illetve a keretből többen is tudnak szélsővédőt játszani továbbá formációt is lehet váltani (bár ez tudom Montella agyában nem létezik…)

   Nos ezért nem szeretném,hogy jöjjön még 1 hulladék….annyi szemét van a keretünkbe….azoktól sem sikerül szabadulni,akkor ne hozzunk már még egyet…..

 7. Szerintem nem rossz döntés mivel kevés a hadra fogható szélső védőnk és mivel sokoldalú hasznunkra lehet

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet