De Sciglio: “Ez a második trófeám a Milannal”

7

Mattia De Sciglio, a csapat saját nevelésű játékosa boldog a Milanban és nem áll szándékában távozni. Az olasz válogatott hátvéd elmondta, szívesen viselné a csapatkapitányi karszalagot.

“Ettől a kiindulóponttól kell kezdenünk. A Juventus ellen revansot vettünk az Olasz kupa elveszítéséért.” – kezdte De Sciglio, majd folytatta. “Én is fiatal vagyok, de egyszerűen elképesztő látni Donnarumma és Locatelli teljesítményét, akik 6-7 évvel fiatalabbak nálam. Szeretnék csapatkapitány lenni. Korábban volt lehetőségem viselni a kapitányi karszalagot az ifjúsági csapatokban. Csodálatos érzés, de egyben nagy felelősség.”

“A csapatból nagyok sok játékosnak ez az első trófeája. Ez a siker különlegessé tette a karácsonyt. Tisztában voltunk azzal, hogy megérdemeltük volna a győzelmet az Olasz kupában. Nehéz feladatnak ígérkezik a BL-indulás kiharcolása, mert nagy a verseny. Ha megteremtjük a folytonosságot a teljesítményben, akkor sikerülhet. Ez kell, hogy legyen a fő célunk. 2011-es szuperkupa? Pekingben a lelátón tekintettem meg a mérkőzést, de hivatalosan tagja voltam az első csapat játékoskeretének. Így már két trófeát nyertem a Milannal.”“Bacca? Sokat beszélnek róla. Fontos játékosa a csapatnak és nagyon rossz lenne, ha távozna. Juventus? Jelen pillanatban a Milanra koncentrálok. Boldog vagyok itt. Szerződéshosszabbítás? Még nem beszéltünk a klubbal a hosszabbításról. Egy 10-es skálán 6,5-re értékelném a teljesítményemet a szezonban. Úgy gondolom, hogy 2017 nagyszerű év lesz számomra és a Milan számára.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ