2022. szeptember 25., vasárnap

A Milan kész 3 millió eurót fizetni Orsoliniért

-

Továbbra is a Milan célkeresztjében van az olasz másodosztályú Ascoli fiatal támadója, Riccardo Orsolini.

Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője szerint Galliani az elmúlt napokban kapcsolatba lépett Orsolini ügynökével, Donato De Camplival. A Milan szeretné megszerezni a 19 éves játékost, viszont előbb egy valakinek távoznia kell. A legfrissebb hírek szerint Luiz Adriano távozására van a legnagyobb esély, az érte kapott összeget pedig a klub Orsolini szerződtetésére fordítaná. Di Marzio szerint a piros-feketék megkezdték a puhatolózást az Ascolinál és első körben egy 3 millió eurós ajánlatot tettek Orsoliniért. Emellett a Milan felajánlotta a saját nevelésű Gian Filippo Felicioli játékjogát, aki jelenleg kölcsönben szerepel a másodosztályú együttesnél.

Orsolini iránt a Juventus, a Napoli és a Sampdoria is érdeklődik, ennek ellenére a Milan tűnik a legesélyesebbnek. Az olasz utánpótlás válogatott játékos posztja jobb oldali támadó, azonban középcsatárként és a bal oldalon is bevethető.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tényleg nem akarok károgni, de ezek a nevek nem azt mutatják, hogy nagy dolgok lennének készülőben a csapatnál. Adriano helyett egy Orsolini. Kb. mintha nem is csináltunk volna semmit. Ettől nem lesz erősebb a csapat és ami a nagyobb gond, úgy megyünk át 2017-be, hogy kétséges a kínai hatalomátvétel, sehol a tőkeinjekció és 19 éves gyereket akarunk igazolni a Serie B-ből. Ez sajnos nem BL szint. Egyetlen pozitív tényező, hogy maga a csapat kezd alakulni az előző évekhez képest. Erre pont lehetne most építeni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS