“Fantasztikus, életem legszebb napja” – Locatelli

2

A vasárnapi Sassuolo elleni eseménydús meccset követően két gólszerző, Manuel Locatelli és Gabriel Paletta, valamint a 17 éves Gianluigi Donnarumma is nyilatkozott, aki közel egy évvel ezelőtt pont a Sassuolo ellen mutatkozott be a csapatban és a Serie A-ban.

DONNARUMMA: “Jól teljesítettünk és megfordítottuk a meccset. Közvetlen az 1-3-as hátrány után a tizenegyes volt a fordulópont. Locatelli? Az ifjúsági szektorban nagyszerű munkát végeznek. Szeretnék gratulálni Manuelnek a góljához és a csapatnak ehhez a visszatéréshez. Egységesek vagyunk és az edző sok önbizalmat ad nekünk. Ez a legjobb győzelem? Azt hiszem, hogy a derbi mellett ez a kedvenc győztes meccsem.”

LOCATELLI: “Ez egy fantasztikus pillanat volt. Ez életem legjobb napja és szeretnék köszönetet mondani a családomnak. Még most sem tudom elhinni, hogy mi történt. A büntető megváltoztatta a meccset, a szépítés után elkezdtünk hinni a visszatérésben. Ez sikerült is, egy kis szerencsével. A meccs után a csapattársaim megtapsoltak az öltözőben. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen társaim vannak. Minden igazán fantasztikus. Jó látni, hogy ilyen sok játékos van az utánpótlásból az első csapatban, de még nem bizonyítottam semmit. Keményen kell dolgoznom, hogy bizonyítsam az edzőnek, számíthat rám. Célunk? Mindig csak egy meccsre kell koncentrálnunk.”PALETTA: “Az ilyen gólok fontosak a csapat számára. A legfontosabb, hogy megszereztük a győzelmet. Szeretném a feleségemnek és a családomnak ajánlani a gólomat. Gomez? Más, mint Romagnoli és még alkalmazkodnia kell az európai labdarúgás stílusához. Ennek ellenére jó mérkőzése volt.”

A következő másfél hétben válogatott mérkőzéseket rendeznek, így szünet lesz Európában az élvonalbeli bajnokságokban. A Milan következő meccse október 16-án a Chievo otthonában lesz.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “A meccs után a csapattársaim megtapsoltak az öltözőben. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen társaim vannak.”
    Szerintem itt lehet a kulcs. Egy 18 éves ifjúról beszélünk. Ha nem is bombaerős a Csapatunk, egymásért küzdve elérhetünk valamit.