Kucka két mérkőzéses eltiltást kapott

9

Az Olasz Labdarúgó-Szövetség fegyelmi bizottsága Juraj Kuckára két, míg M’Baye Niangra egy mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki.

Mint ismert, a hétvégén a Milan idegenben 4-2-re kikapott a Napolitól. A piros-feketék a második félidőben 2-0-ról álltak fel, azonban nem sikerült pontot szerezniük. Hozzátartozik a mérkőzés krónikájához, hogy a játékvezető két játékost állított ki a Milanból, nevezetesen Kuckát és Niangot.

A jegyzőkönyv szerint Kucka a játékvezető sértegetése miatt kapott piros lapot, miután a bíró felmutatta neki a sárga lapot az elkövetett szabálytalanságért. A szlovák középpályásnak két meccset kell kihagynia eltiltás miatt, azaz nem léphet pályára az Udinese és a Sampdoria ellen.

Niang egy meccses eltiltást kapott, így az Udinese ellen fog hiányozni a kezdőcsapatból.[adrotate banner=”28″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ilyenkor illene a klubnak is reagálni a történtekre, hogy a fegyelmezetlenség miatt mekkora összegre bünteti a játékosokat. Volt ilyen és csak én nem láttam?

  2. viccnek tartom a két meccses eltiltást! Rendben van hogy ha elküldöm az anyjába a sporit,kiállít! De nézzük már meg hogy akkorát színészkedett a nápolyi csávó azt hiszem mertens volt hogy oscart érdemelne!

    • Vannak szabályok. Egyrészt egy értelmetlen szabálytalanság volt (Niang-é mondjuk überelte ezt), jött a sárga, ne rúgja el a labdát, ne szövegeljen, … Teljesen jogos a 2 meccses eltiltás, pénzbírsággal is kéne büntetni…

  3. Kucka kiállítása teljesen jogtalan volt…a második sárgája semmi nem volt…ill mertensnek kellett volna színészkedésért lapot kapnia…. tehát a két mecs nem hogy rengeteg hanem írreális faszság…és ha nem fellebezünk miatta akkor teljesen nyomorult a vezetőség…. Niangét is erősnek tartom de az belefér….meglehetett adni….

    • Egyből piros volt nem 2 sárga! Ahogy a cikkben is írják a bíró megsértése miatt kapott pirosat. Tehát egy k.va anyukád elhagyhatta a száját. 😀 Amúgy jogosan, mert a sárgát jogtalanul kapta. Amúgy egyetértek, Niang sem érdemelt ezért sárgát. Inkább Reina kaphatna szimulálásért.

  4. A színészi játék zseniális, nem csak az olasz fociban, de ott főleg. Ha a pályán nem is, utólag ezt torolni kéne (mondjuk eltiltás, pénzbírság, …). DE!!! Ne a sárgát vitassuk már, hogy lehetnek felnőtt emberek ennyire gagyik? Mi oka volt pl. Niangnak is a kapust “megfogni”, persze, hogy rájátszott Reine, de persze, hogy ez sárgát is ér!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet