José Mauri távozóban, egy lépésre van az Empolitól

5

Nem várható nagy jövés-menés a Milan háza táján az átigazolási időszak utolsó napjaiban, egyedül José Mauri klubváltása van napirenden. A 20 éves középpályás erre a szezonra az Empolihoz kerülhet kölcsönbe.

A jelentések szerint Mauri közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon az Empolihoz. Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolásokra szakosodott sportújságírója hétfő délután tényként közölte, hogy a felek megegyeztek egymással. Az olasz középpályás kölcsönben távozhat, vásárlási opció nélkül. Állítólag a két klub egyezségét követően most a játékos kezében a döntés.

Nemrég Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója úgy nyilatkozott az újságíróknak, hogy amennyiben nem távozik senki, akkor nem lesz több érkező. Elképzelhető, hogy Mauri távozásával még egy középpályás jön, de erre nincs garancia.

Eközben a Sky szerint Vincenzo Montella szeretné kipróbálni – vélhetően kényszerből – José Sosát a védelem előtt, azaz Riccardo Montolivo posztján. Egyébként Sosa inkább támadó szellemű játékos, mintsem védekező.[adrotate banner=”28″]

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Végre jó hírek 🙂 Maurinak több lehetőségre van szüksége és ezt az Empolinál valószínűleg meg is kapja majd. Külön öröm, hogy nem adtunk kivásárlási opciót. Még vidámabb vagyok abban a tekintetben, hogy nagyon úgy néz ki Montolivonak meg vannak számlálva a napjai a csapatkapitányi poszton! Remélem télig kihúzzuk akkor pedig jöhet egy komolyabb erősítés! FORZA MILAN 🙂

    • Azon csodálkozom, hogy van egyáltalán aki Montolivo alternatíváját keresi +3 éves hosszabbítás után.

      Mauri kölcsönének is örülök mert legalább képet kaphatunk róla. Ha meg nem érdemes foglalkozni vele akkor el kell adni.

  2. itt kéne csicseregnie a saponara híveknek….. mauri menjen én adtam volna ely-t is… saponara meg jöjjön vissza… persze csak kölcsönbe menjenek…mauri maradjon is ott….

  3. Ely örökre sérült rajtunk ragad szerintem.
    Azt meg már kielemeztük, hogy a samponos nem egy világmegváltó jelenség.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet