2022. november 29., kedd

Megvenné a Roma, mégis bizonytalan a Fáraó sorsa

-

A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy a Roma pénzügyi okok miatt nem tudja megvásárolni a szezon végén Stephan El Shaarawyt.

A Fáraó januárban kölcsönben csatlakozott a fővárosi együtteshez és a szerződésében szerepel egy véglegesítési opció, amelynek értelmében a Roma a szezon végén 13 millió euróért szerződtetheti. Pár héttel ezelőtt olyan hírek jelentek meg, hogy a Roma a Pénzügyi Fair Play szabályzat miatt nem lesz képes kifizetni ezt az összeget, így csak részletekben tudnának törleszteni.

Eközben a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a klub vezérigazgatója, Adriano Galliani pár nappal ezelőtt találkozott a Roma sportigazgatójával, Walter Sabatinivel. A Farkasok állítólag szeretnék végleg megszerezni El Shaarawyt, de erre nincs elég anyagi forrásuk. Az olasz csatár mellett Antonio Rüdigerre és Lucas Digne-re is igényt tartanak, előbbiért 9 milliót, utóbbiért pedig 15 milliót kellene fizetniük. A Romának a megállapodás szerint június 30-ig egy összegben kell kifizetnie az El Shaarawy szerződésében szereplő 13 millió eurót, ellenkező esetben az opció semmisnek minősül.

Ezzel szemben vélhetően Juan Iturbe és Adem Ljajic is visszatér a Romához, ugyanis a Bournemouth és az Inter sem szeretne élni a vételi opcióval a játékosok esetében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kimondottan a Fáraóhoz tartozó hír,de ez kb azt is előrevetítheti h Nainggolan távozik Rómából ahogyan Pjanic sincs kizárva.
    Ez az eredménye annak h addig nyújtózz míg a takaród ér. Sabatiniék nem kevés pumpáltak a Rómába,de igen ám,ez az összeg nem igen térült meg.Nem kezdett el profitot termelni. Ez intő jel legyen a Milannak is bárki vegye is át a vezetést a klubnál a jövőben.
    Mert az FFP-t nagyon kijátszani nem lehet főleg nem egy olasz csapatnak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS