2022. szeptember 25., vasárnap

Ingyen érkezhet a Feyenoord fiatal középpályása

-

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a nyártól a Milanban folytathatja pályafutását a Feyenoord holland középpályása, Tonny Vilhena.

Szinte biztosra vehető, hogy a 21 éves játékos a nyáron elhagyja Hollandiát, miután a szezon végén lejár a szerződése és előreláthatólag nem fog hosszabbítani. Vilhena alapember a Feyenoordban, ebben a szezonban 39 tétmeccsen 8 gólt és 8 gólpasszt szerzett.

Olasz és holland jelentések szerint Vilhena kedden este Milánóba érkezett az édesapjával, hogy a rossonerivel tárgyaljanak. Ezt a játékos a reptéren az újságírók kérdésére válaszolva cáfolta.

A holland játékos állítólag szívesen szerződne Olaszországba, de a Leicester City, a Southampton, az FC Porto és a Valencia is vinné. Vilhena szerződése június 30-án véget ér, így szabadon igazolható lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Emanuelson jut eszembe, aki majd’ 200 ajaxos meccsel a háta mögött érkezett hozzánk, hát sok köszönet nem volt benne.

    (ez eléggé off: nem is értem mit keres még Urby olaszhonban, nem jött be a Milan, erre rákontráz a Roma-val, Atalanta-val, most meg a Hellas-al, rég hazamentem volna Hollandiába)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS