2022. december 02., péntek

Bacca boldog, nem gondol a távozásra

-

Carlos Bacca a kupadöntőre koncentrál és nem áll szándékában távozni a nyáron – állítja az ügynöke.

Az elmúlt napokban egyre több hír látott napvilágot, miszerint Bacca nyáron tovább áll, amennyiben a Milannak nem sikerül kiharcolni az Európa liga kvalifikációt. Ezt azonban a játékos ügynöke cáfolta és elmondása szerint a kolumbiai támadó nagyon jól érzi magát Milanóba.

“Ügyfelem csak a kupadöntőre gondol. Carlos célja az, hogy a lehető legjobb módon zárja a szezont a Milannal. Ehhez az kell, hogy megnyerjék az utolsó két bajnoki meccset illetve az Olasz kupa döntőjét a Juventus ellen. Ő boldog a Milannál és meg akarja nyerni a trófeát. Nem gondol a jövőre, csak arra, hogy jól teljesítsen.” – mondta Sergio Barila a TMW-nek.

A hírek szerint Bacca biztosan nem marad, ha a csapat jövőre nem indul az EL-ben. Ezt az ügynöke tagadta.

“Erre azt tudom mondani, hogy nem igaz. Carlos elhagyta a Sevillát úgy, hogy megnyerték az Európa ligát, amivel kvalifikálták magukat az idei Bajnokok Ligája sorozatba, ennek ellenére ő mégis a Milant választotta.”

Bacca idén 16 góllal áll a góllövőlista második helyén Gonzalo Híguain mögött a Serie A-ban. Bacca iránt leginkább a Bayern München csapata érdeklődik, ugyanis Carlo Ancelotti – aki a nyártól átveszi a bajorok irányítását – már a Real Madridnál is szerette volna őt szerződtetni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS