2022. december 04., vasárnap

Spanyol válogatott szélsővel erősítene a Milan

-

Spanyol jelentések szerint a Milan szóban megállapodott a BBVA ligában szereplő Celta Vigo támadójával, Nolitóval.

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója már a téli átigazolási időszakban szeretett volna egy támadót igazolni (elsősorban El Ghazi érkezéséről szóltak a hírek – a szerk.), de végül nem sikerült megállapodni az Ajaxszal az átigazolási árról, továbbá Luiz Adriano kínai szerződése sem valósult meg.

A MundoDeportivo jelentései szerint a Milan megtalálta a megfelelő támadót Nolito személyében, aki jelenleg a spanyol élvonalban szereplő Celta Vigo csapatát erősíti. Annak ellenére, hogy számos európai klub, többek között az FC Barcelona is megkörnyékezte a 29 éves játékost, elképzelhető, hogy a következő szezonban Olaszországban, Milánóban fog játszani. Spanyol források szerint ugyanis Nolito igent mondott a rossoneri ajánlatára és szóban megegyezett a klubbal. Amennyiben igazak a hírek, akkor már csak a Celtával kell egyezségre jutni.

A Celta Vigo 18 millió eurót kér a spanyol válogatott játékosért, mivel ez az összeg szerepel kivásárlási záradékként a szerződésében. A Milan természetesen faragna ebből az árból, azonban ha idő előtt létrejönne a tulajdonosváltás, akkor a kínai konzorciumnak köszönhetően probléma nélkül létrejöhetne a transzfer.

Nolito iránt az FC Barcelona is érdeklődik, miután Luis Enrique edző kedveli a játékát és korábban már dolgozott együtt a játékossal, aki ebben a szezonban 27 bajnoki meccsen 11 gólt és 7 gólpasszt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS