2022. december 07., szerda

Németországból figyelik Bacca teljesítményét

-

A német élvonalban szereplő Bayern München a szezon hátralévő részében közelről fogja figyelni a Milan kolumbiai csatárát, Carlos Baccát.

Bacca tavaly nyáron a Milan kedvéért hagyta el a Sevillát, ahol kétszer is Európa-liga győztes volt és ebben a szezonban a várakozásoknak megfelelően remekül teljesít Olaszországban, hiszen a bajnokságban 14 gólnál jár, a kupában pedig 2 alkalommal volt eredményes.

Nem titok, hogy Carlo Ancelotti – aki a nyártól átveszi a Bayern irányítását – kedveli Bacca játékát. A MilanNews.it beszámolói szerint a német klub Ancelotti kérésére szeretné szerződtetni a kolumbiai játékost. Ennek érdekében a Bayern a következő hetekben, hónapokban figyelni fogja Baccát és bajor játékosmegfigyelők lesznek jelen a Milan mérkőzésein.

Állítólag a Bayern ajánlatot fog tenni Baccáért, figyelembe véve azt, hogy a piros-feketék vélhetően a következő szezonban sem indulnak a Bajnokok Ligájában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azt hiszem nehéz lesz megtartani;a BM egy másik szint,amit sem a Sevillával,sem velünk nem tudott elérni.Főleg abban az esetben fognak könnyedén és jó pénzért lemondani róla Gallianiék,ha sikerül Ibrát visszacsábítani;ezzel csak az a baj,hogy ez nem koncepció,hanem pénzsóvár kufárkodás;nekik egymás mellett kellene játszaniuk,hogy újra elindítsák a csapatot a megfelelő úton.

  2. Bacca teljesen más ember mint Ibra ettől függetlenül valós a veszély, hogy tudnak neki olyat ajánlani amit mi nem. Európát! Sztem Bacca még egy EL miatt is hajlandó lenne itt maradni ha fixen ő marad az első számú csatár.

    Hangsúlyozom szeretném ha maradna de ha csak a bajnoksággal kell számolnunk jövőre akkor Sztem azt Nianggal, Adrianoval + valakivel fogjuk megoldani. Ha nem lesz EL (és jön egy jó ajánlat) valószínű elmegy. Ez esetben lehet fantáziálni, hogy ki jöhetne helyette aki hajlandó is ide jönni. Talán szóba jöhetne A.Milik és Vazquez (vagy a török srác a Leverkusenből).

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS