2022. november 29., kedd

Mihajlovic: Ki kellett volna használnunk a helyzeteket

-

Vasárnap este a Milan 1-1-es döntetlent játszott a Lazióval. A mérkőzést követően Sinisa Mihajlovic megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját, továbbá Luiz Adriano és Cristian Zapata is nyilatkozott.

“Az első félidőben teljesen igazságos eredmény volt a döntetlen, de a szünet után mi domináltunk. Csapatként rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de nem sikerült ezeket gólra váltani. Ma este a pályán mindent beleadtunk, és a csapat a megfelelő hozzáállással játszott. A teljesítményünkből hiányzott a minőség, de ha ilyen módon játszunk, akkor rengeteget lehetőséget tudunk kialakítani. Egy remek csapatot fogadtunk ma este, melynek kiváló képességű játékosai vannak, függetlenül attól, hogy ma mit tapasztaltunk tőlük. Sajnos nem volt kiemelkedő teljesítményünk ma. Ha pontok szerint dőlne el egy mérkőzés, akkor biztosan nyerünk, de egyszerűen nem voltunk elég határozottak a kapu előtt. Montolivo kihagyás után lépett újra pályára, Luiz Adriano volt még a másik, aki nem volt teljesen csúcsformában. A 2 szélső játékosunk minden meccsen pályára lép, és sajnos nincs egyéb opciónk. Remekül játszanak még akkor is, ha nem nyújtanak olyan kimagasló teljesítményt, mint a korábbi hónapokban. Nem szeretem kommentálni a játékvezetőket. Nekünk kellett volna kihasználnunk az előttünk adódó helyzeteket. Most 2 hetünk van arra, hogy egyes játékosnak javítsunk az erőnlétünkön.  Aztán a Bergamóba megyünk, ahol mindent bele fogunk adni. Luiz Adriano jól játszott ma, harcolt, osztogatta a passzokat, és végig jól mozgott a labdával. Kérte, hogy cseréljem le, mert nagyon elfáradt, de örülök a teljesítményének. Ma este a megfelelő lélekkel küzdöttünk, és úgy vélem megérdemeltük volna a győzelmet.”

LUIZ ADRIANO: “Ma este 100%-ot nyújtottunk, de nem sikerült dűlőre vinni egy ilyen nagyszerű csapat ellen. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, de nem volt szerencsénk. Talán hiányzott valami, de mi megpróbáltuk eldönteni a meccset és mindent beleadtunk a győzelemért. Úgy érzem, jó formában vagyok, még annak ellenére is, hogy sok idő telt el a legutolsó mérkőzésem óta. Próbáltam mindent megtenni, hogy segítsem a csapattársakat, minden energiámat beleadtam. Élveztem a játékot Bacca társaként. Örömmel tölt el, ha gólt szerez és tudok neki ebben segíteni. Tovább kell haladnunk ezen az úton, és folyamatosan ezzel a hozzáállással kell küzdenünk. Így játszva biztos vagyok benne, hogy legyőzzük az Atalantát.”

ZAPATA: “A mai egy kötelező győzelmi mérkőzés volt. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy csak 1 pontot szereztünk, ez tovább nehezítette a nemzetközi kupaporondra való kijutásunkat. Még mindig sok mérkőzés van hátra, és javíthatunk a tabellán lévő helyezésünkön. Nagyon hamar gólt kaptunk, és nem szoktunk sok gólos meccseket játszani. Azt kell, hogy mondjam jól reagáltunk a kialakult helyzetre. Az Inter a Roma csapatával döntetlent játszott és adott volt az esély, hogy faragjunk a hátrányunkon. Elég szilárd a csapatunk. A védelmünk nagyon kevés esélyt ad az ellenfélnek. Csak a támadásban hiányzik az a kicsi kis plusz, hiszen rengeteg helyzetet alakítunk ki, de ezeket jobban kellene tudnunk gólra változtatni. Most már a következő mérkőzésre koncentrálunk. Nehéz lesz, de győzni fogunk. Bacca és Luiz Adriano nagy hatással voltak rám, még akkor is, ha Luiz régóta nem játszott. Mindketten remekül játszottak. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy folyamatosan pontokat hullajtsunk. Az Atalanta elleni mérkőzésen minden áron nyernünk kell.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS