2022. december 02., péntek

Bacca: Nagyon jól érzem magam itt Milánóban

-

Carlos Bacca csütörtökön egy közönségtalálkozón tette tiszteletét a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban. A kolumbiai csatár interjút adott, ahol beszélt M’Baye Niangról, a helyzetéről és a Milan által kitűzött célokról és a Napoli elleni mérkőzésről is.

“Boldogsággal és büszkeséggel tölt el, hogy a szurkolók ilyen szeretetet mutatnak ilyen rövid idő után. Ők késztetnek engem arra, hogy továbbra is motiváltan, keményen küzdjek és a helyes utat járjam. Remélem továbbra is ugyanazzal a mentalitással tudok játszani, és a legtöbbet kihozni magamból. Napoli? Nagyon nehéz lesz egy olyan csapat ellen játszani, mint a Napoli, de mi vagyunk a Milan és mindent belefogunk adni. Higuain egy kiváló játékos, bebizonyította, hogy ő bárhová is megy ott mindig a legjobbat tudja nyújtani. Mint mondtam, egy kiváló játékos és rengeteg problémát okozhat nekünk, épp úgy, mint a Napoli többi játékosa.”

“Berlusconi azt mondta, megfogja kérni Mihajlovicot, hogy az összes hátralevő mérkőzést nyerjük meg. Ez nem olyan könnyű dolog, csak úgy megnyerni az összes hátralevő mérkőzést, és ezt az elnök is ugyanúgy tudja, de ennek fejben kell eldőlnie. Csak arra kell figyelnünk, hogy továbbra is keményen dolgozzunk és a lehető legjobban központosítsunk minden egyes mérkőzésen. Nagyon sok támogatást kapok, de jelenleg csak az a gondolat foglalkoztat, hogy betaláljak a Napoli ellen.”

“Ismerem a focit, ha néhány mérkőzésen nem szerzel gólt, akkor azonnal a kritika tárgya leszel. Mihajlovic? Az elején volt némi problémánk a taktikát illetően, de most Nianggal a 2 csatáros játék jobban tetszik, mintha én lennék az egyedüli középcsatár elől. Frissebbek maradunk, és könnyebben elérjük a célunkat. Mindig abban a hitben játszottam, hogy minden labdaérintésből gólt kell szerezni. Akkor is így gondolkodom, mikor a buszon ülök a stadion felé menet, és a bemelegítés közben is. Az első labdát, ami hozzám került azonnal a hálóba akartam vágni. Ki a legjobb csatár a Serie A-ban? Hát Carlos Bacca!” – mondta nevetve.

“Honda? Ő egy nagyon fontos játékos, és különleges része a csapatnak. Egy nagyon pozitív és profi személyiség. Nagyon magas szinten játszik, és remélem a szezon folyamán végig segíti a célunk elérését. A célunk az idényben?  Ez nyilvánvaló, vissza akarunk jutni Európába, és a kezdetektől fogva ezen dolgozunk. Ez egyáltalán nem könnyű hiszen több, mint 6 csapattal küzdünk ezért a célért.”

“A jövő? Nagyon jól érzem magam itt Milánóban, ezt napról-napra láthatjátok. Élvezem a rajongók szeretetét, a családom is boldog itt, és mindennap az Istenbe vetett hitemmel dolgozom, akár jól, akár rosszul alakulnak a dolgok.” – fejezte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS