Ambrót is megbüntették

19

A derbin kifüggesztett, Cassanót bíráló transzparens miatt a Milan 8 ezer eurós büntetést kapott.

 

A transzparens szövege szerint “Cassano, te áruló! Add vissza a defibrillátort!”Ambrosini kapitányt pedig egy mérkőzéstől eltiltották, mert a kispadról bírálta a derbi játékvezetőjének tevékenységét.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon durvanak tartottam amikor az Interesek kiirtak hogy ” amit a szem nem lat az a zivnek nem faj “-t. Az nem volt logikus, viszont ez a transzparens, nagyon jo, teljesen idevag es egy kicsit sem zavar! Megerdemli a baromja, olyat gyujtottam volna bele a meccsen hogy a csukaja magaban ment volna haza!
  Nem ide tartozott, de kikivankozott, nagyon! bocsi !

  Amugy az meg eleg furcsa hogy padrol valaki meccs eltiltast kapjon.csunyat mondhatott 🙂
  Forza Milan!

 2. Ez a szurkolói üzenet egészen egyszerűen tahóság volt. Megértem, hogy a szurkolók haragudnak Cassanóra, azt is, hogy nem igazán örülnek, ha valaki a Milanból az Interbe igazol, de ez akkor is vállalhatatlan. Hogy más szurkolótábor mit csinál (Figo és a disznófej esete), az sosem érdekelt. De ezzel egy olyan szint alá süllyedtek a “szurkolók”, amit nem lehet tolerálni. Hogy Cassano hogyan számol el a lelkiismeretével, azzal, hogy a Milan másfél éve esélyt adott neki, és hogy a betegsége alatt is mindent megtett érte, nem érdekel, az az ő dolga. Nem azzal van a baj, hogy szidták Cassanót, hanem a kritikán aluli stílus és a tartalom. Hogy valakinek a súlyos betegségével (tudjuk, hogy Cassanoval nem annyi történt, hogy megfázott) “poénkodjon” valaki, undorítónak tartom. Oké, hogy egy futballmeccsre zömmel nem széplelkek járnak, de ez pont olyan megnyilvánulás volt, mint amikor az az orosz női punkzenekar egy templomot gondolt a legjobb helynek arra, hogy kritizálja Putyint.

  • Fú, és már a Pussy Riot-ot is belekevertük… Pont olyan? A filozófia a suttyóság vagy a suttyóság a filozófia. Nem ugyan az.

   Bocs, hogy egy szurkolói oldalon ebbe kötök bele, de azért ez a párhuzam elég vékony jég. Legalább annyira mint a transzparens. 🙂

   • A “pont olyan” arra akart vonatkozni, hogy nem mindegy, hogyan fejezzük ki magunkat, ha valakit kritizálni akarunk, valakivel szemben a nemtetszésünket akarjuk kinyilvánítani. A tiltakozási forma megválasztása, a “HOGYAN” a lényeg. Ha valakinek a ténykedése miatt felháborodsz, akkor nem az a megoldás, hogy rágyújtod a házát. Ha egy politikussal vagy politikai áramlattal nem értesz egyet, nem az a helyes forma, ha bemész egy templomba rappelni vagy elfűrészelsz egy keresztet. És ha egy focista eligazol a legnagyobb riválishoz (még akkor is, ha nem volt szép az elválás), akkor meg nem azzal kell humorkodni, hogy bő egy éve majdnem meghalt, de legalábbis nagy veszélyben volt.
    A lényeg, hogy mindkettő bunkóság és kész.

    • Persze ez így igaz ha fekete fehéren nézzük a dolgokat. De ha nem a profil képedet nézem a képernyőn, akkor bizony van még erre-arra pár szín. (:

  • Abszolút egyetértek veled Lansky, én is úgy érzem, hogy Cassano nem értékelte, hogy mellette álltunk a bajban, de tudtuk, hogy milyen emberileg (amellett, hogy jó focista). Ez a szöveg a defibrillátorral viszont undorító, magát minősíti, aki ilyet csinál, vagy ezt helyesli.

 3. Szerintem meg ne menjünk ebbe bele! Ők így nyilvánították ki szívből jövő szeretetüket! Az orosz téma meg azért más tészta! Ott több mindenről szólt a history! Ez megvolt, hasonlók meglesznek! Tovább lépünk!

 4. Hát szerintem , ha a fordítás pontos akkor ebben semmi “poénkodás” nincs.
  Egyszerűen ennyit jelent: “Cassano te áruló. Pedig megmentettük az életed!”
  Nem azt írták, hogy dugjuk el előle a defibrillátort, dögöljön meg…

  Nem is értem, hogy van az embernek ehhez bátorság, “képe”. Tudja, hogy mit tettek érte a Milannál erre az ősi ellenséghez menni 2-3 hóap után..

  Vicc és felháborító!
  Becsületkasszába Cassanonak is dobni kéne egy kis pénzt… 10milliót mondjuk.

  • Szerintem meg felejtsétek el Cassanót….
   Én még emlékszek arra mi volt az EB előtt…Galliani megígérte Cassanónak,hogy marad Silva és Ibra.
   Titeket lehet nem érdekel,hogy átverte az összes Milan szurkolót..de engem igen!
   Meg is lehet nézni mennyi nézőnk van!
   Én egy igaz Milan szurkolónak tartom magam és nem haragszom Cassanóra!

   Forza Milan

 5. Én eddig nem haragudtam rá, teljesen az Inter elleni meccsig. De amit ott művelt…. hát megérdemelne egy két seggberúgást…
  Különben meg nem érdekel…. Azt csinál amit akar. Ő már nem MILAN játékos.

 6. sulci13, mi az, hogy megígérte? És akkor? Cassanó pontosan olyan MAJOM volt/viselkedett mint általában szokott. 1 igazi faszkalap ízig vérig.

 7. sulci13nak van igaza, és morális érzéke is nagyszerű.
  Cassával durván kib@szott a Milan.
  kezdődött a leigazolásával: Milánóba erőszakolták Cassát, pedig ő olyan jól megvolt a Samp keretéből kitéve, hisz’ még edzenie sem kellett. meghát egy “nem versenyképes” Milanba kényszerítették a bajnoki címre esélyes Sampból, ami – épphogy lemaradva az 1. helyről – kiesett.
  aztán jött ez a tortúra Milanelloban: többször is futnia kellett a szegény Cassának edzésen. ez nem vicc: 1 focistát futásra kényszerítettek!!! nem is csoda, h szívrohamot kapott!
  a szívroham után is folyamatosan nyomult a Milan, mindenféle extra orvosokkal, terápiákkal, pedig Cassa simán kiheverte volna ezt otthon is, sőt!
  Allegri elfogadhatatlanul viselkedett: szóvá merte tenni, h Cassát szeretné játszatni még a szezon vége előtt, hátha így bekerül az EB keretbe. be is került, aminek csak újabb futóedzés lett a vége…már megint.
  de a végső gyalázat: Galliani Cassano engedélye nélkül merészelte az átigazolásokat intézni!!!! pedig mindenki tudja: a focista dolga, hogy az átigazolási politikát irányítsa és a vezetőket számonkérje, miután 5 meccset is lejátszott a szezonban.
  Összegezve: Cassa bizonyított nálunk, igazi klasszis teljesítményt láthattunk tőle, sokmindent letett az asztalra, mint eddig pályafutása minen állomásán. Sokáig tűrte a fent sorolt igazságtalanságokat, egy igazi hős mártír, szobor járna neki. és sulcinak, az erkölcs bajnokának!
  Forza Cassa & sulci13

  • Ehehe… lájk:)
   A személyeskedős és a szívrohamos poénokat leszámítva egyetértek (megemlítve, hogy azért a játéka annyira nem hagyott kívánnivalót maga után, amíg a pályán volt).

   De ez a Galliani megígérte szöveg engem is kiborított 😀 Kicsit olyan de anyuuu, megígérted, hogy megkapom a villanyvasútat szaga volt…
   Ráadásul ilyenkor mindig elfog a sárga irigység, hogy egyesek milyen bennfentesek és nap, mint nap ott vannak ezen emberek mellett és hallják, amit mondanak. Bámulatos…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet