2022. szeptember 30., péntek

Van Bommel figyel minket

-

Mark van Bommel, a PSV Eindhoven holland középpályása elárulta, még mindig a Milan jár a fejében.

Van Bommel meglehetősen rövid ideig, csupán másfél évig állt a rossoneri alkalmazásában, de nagy szerepet töltött be a csapatban, része volt a bajnoki cím megnyerésében is.

A nyári átigazolási időszakban távozott a csapattól, a holland PSV-hez igazolt. Pótlására a piros-feketék a szintén holland nemzetiségű Nigel De Jonggal kötöttek szerződést.

“Láttam a Milan Zenit elleni mérkőzését;  sok kiváló futballista maradt a csapatban. Az új játékosok is kezdenek beilleszkedni. Nem könnyű úgy játszani, hogy szinte teljes átalakuláson ment át a csapat. Optimista vagyok, és úgy gondolom hogy a Milan a következő mérkőzések folyamán egyre jobban fog teljesíteni” – mondta a 35 éves  védekező-középpályás.

A Milan számára nagyon nehéz volt a szezonkezdet, de a vezetőség tudja hogy mit csinál. Már nem beszélek Allegrivel, de csak azért, mert nincs meg a telefonszáma. A Milan még mindig a szívemben és a fejemben van. Szinte minden héten beszélek a játékosokkal. Derby? Én is a Milannak fogok szurkolni. Fontos meccs lesz, és itt a lehetőség a Milannak pótolni az elvesztett pontokat. Véleményem szerint nagy meccs elébe nézünk” – fejezte be.

Mark van Bommel 52 hivatalos mérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben, gólt azonban nem sikerült szereznie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bommel remekül játszott!
  Az volt számomra meglepő, hogy amikor elköszönt, ugy zokogott mint egy kisgyerek.
  Pedig eddig ezt egyik csapatnál sem tette meg!
  De a Milan az nem akármilyen csapat, a Milan az egy nagy család.
  Büszke vagyok rá, hogy nállunk is játszott.
  És szívesen néztem volna őt még egy évig, akárcsak Nestat!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS