2022. szeptember 30., péntek

Pato nem játszhat a derbin

-

Massimo Ambrosini és Mattia De Sciglio sérültek, így kérdéses a játékuk a hétvégén, valószínűleg a hátralevő edzéseken dől el, hogy milyen állapotban vannak. Massimiliano Allegri szombat délután tartja majd meg sajtótájékoztatóját, és jelöli ki keretét. Összefoglalónk a sérültekről.

Francesco Acerbi kihagyta a Zenit elleni meccset, térdproblémái miatt el sem utazott Oroszországba, azonban az Inter elleni hétvégi bajnokin már játszhat.

Új fejlemények vannak Alexandre Pato felépülésével kapcsán. A brazil játékos a napokban már teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattársaival, ennek ellenére a várakozások szerint Allegri mester nem kockáztatja meg játékát a  hétvégén, ami azt jelenti hogy az október 20-i Lazio-Milan mérkőzésen térhet vissza, míg hétvégén a Primavera csapatban játszhat mérkőzést.

Djamel Mesbah combhúzódást szedett össze, és ő is a Lazio ellen térhet vissza. Rodney Strasser továbbra is felépülőben van bokatöréséből, a várakozások szerint október végén léphet pályára, akár csak Didac Vila. Sulley Muntari továbbra is maródi, még júniusban a bal térdében sérült meg az elülső keresztszalagja. A visszatérését december-január környékére jósolják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Én azt mondom, hogy jobb is, hogy nem játszik az Inter ellen. Nem azért, mert nem kedvelem. Bírom a srácot, de biztos vagyok benne, hogy annyira gyenge formában van, hogy csak szenvedne a pályán és valószínűleg a primaverában sem fog villogni. Remélem De Sciglio rendben lesz és nem Abate fog játszani, nehogy kiosszon egy újabb gólpasszt a szomszédnak. Ez sajnos mostanában szokásává vált.

      Én az El Shaarawy-Bojan párost preferálnám Pazzinivel elöl, de felőlem lehet Robiho is a jobb támadó és Bojan a csatár, bár Robika is ki tudja milyen formában van?! Egy az egy ellen mind jobb, mint Pazzini és nem hiszem, hogy az Inter védelme ellen beívelgetésekkel kellene operálni.

  1. Én nagyon szeretem Pato játékát, már az előző szezonokban is az egyik kedvencem volt a csapatban, a sok sérülés ellenére is, hiszen tudjuk hogy mire képes a srác.. Szerintem jelenleg is az egyik legjobb és legtöbbet érő játékos a klubnál, és remélem hogy a következő években a csapat támadójátéka rá és El Shaarawyra épül, hisz ha mindkét játékos jó formában van, elkapja a fonalat és elkerülik a sérüléseket akkor egy elég ütős csatár kettős (hármas valakivel kiegészülve) állhat össze..
    DE! viszont most nem feltétlenül tartom hátránynak azt, hogy az Inter elleni derbire nem épül fel, vagy nem akarják kockáztatni a játékát.. még egyszer hangsúlyozom hogy nem Pato ellen akarok lenni, viszont most ez a Milan a szezon eleje óta épül és alakul, meccsről meccsre, Pato nélkül.. a srác nagyon sokat hagyott ki, a csapat pedig az eddigi szezon legfontosabb meccse előtt áll, és hiszem hogy ha behúzzuk ezt a meccset, már pedig be fogjuk, akkor a csapat szekere beindul, és versenybe szállunk a bajnoki címért.. az ő visszatérésével biztos hogy át kéne szerevezni a taktikát, ez pedig most nem biztos hogy előnyös lenne, pont akkor amikor kezdjük elkapni a fonalat, ráadásul én bízok azokban a játékosokban akik az előző meccseken a hátukra vették a csapatot ( természetesen El Shaarawyban, de Montolivo vagy Zapata is egyre jobb formában focizik, és De Jong is kezdi megszokni az olasz bajnokságot ).. Patonak lehet előnyösebb lenne ha egy kisebb csapat ellen térne vissza a kezdőbe, egy olyan meccsen ahol könnyebben formába lendülhet, és újra a csapat egyik leghasznosabb tagjává válhatna.. FORZA PATO, FORZA MILAN!

  2. Persze úgy is fel lehet fogni a dolgot hogy Pato egy bajnok, aki bármikor bármilyen meccset képes eldönteni, láttunk is már erre példát, de a jelenlegi helyzetünkben ezt most nem látom reálisnak, ráadásul ha Allegri tényleg csak a felépülésének kockáztatása miatt nem fogja nevezni, akkor ezt egy jó döntésnek tartom, emlékezzetek tavaly a Barcelona ellen tért vissza sérüléséből, nagy szükség lett volna rá, be is állt, le is sérült…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS