Leonardo, a francia bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain sportigazgatója szerint csapata nagyon közel állt ahhoz, hogy megszerezzék a világ egyik legjobb középhátvédjét, Thiago Silvát.

Mint ismert, a nyár elején napokig tárgyaltak a PSG vezetői a Milannal Thiago Silva megszerzéséért, de az utolsó pillanatban Silivo Berlusconi a szurkolók kérésére elutasította a közel 50 millió eurós ajánlatot. A francia klub évi 7,5 millió eurós fizetést ajánlott fel Silvának, aki egyébként elfogadta az ajánlatot. A tárgyalások értelmében a Milan 46 millió eurót + egyéb bónuszokat kapott volna a védőért cserébe.

Leonardo, a PSG sportigazgatója elmondta, nagyon közel álltak a megegyezéshez és a hivatalos bejelentéshez. “Tárgyaltunk a világ legjobb középhátvédjével, Thiago Silvával, és mindenben megállapodtunk vele. A Milannal viszont nem sikerült dűlőre jutni, elutasították az ajánlatunkat majd leállították a tárgyalásokat. Nagyon közel voltunk a megegyezéshez, de nem sikerült” – mondta Leonardo, aki 2009-ben a Milannál még játékosmegfigyelőként dolgozott, és ő figyelt fel Silvára akit 10 millió euróért szerződtettek. “De ez normális, ha egy klub nem szeretné eladni a posztján a világ legjobb játékosát.”

A Silva-ügy végére tehát pont került, a védő marad Milánóban. A brazil játékos iránt az FC Barcelona, a Manchester City és a Real Madrid is érdeklődött.

19 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Ezt Leo nyilatkozta…Mit mondjon a Psg szurkolóknak??Hogy itt a pénzünk,és még a játékossal sem sikerült megállapodnunk?

   A másik része…Igen,ha ez tényleg így történt,akk Silva érdekesen nyilatkozik…

   A véleményem az,hogy lényeg,hogy itt van,és marad!Ha idén sem sikerül semmit nyernünk,én nem fogok haragudni rá,ha továbbáll!Itt tapossa az ipart már 3.éve…

 1. Azért gondoljátok már át egy kicsit a dolgot…ott van Kaká esete…ő nem akart elmenni,csak miután látja h pénzt akarnak csinálni belőle,így nem véletlenül bólint rá egy ajánlatra…Silvából is pénzt akartak csinálni egyértelműen,és sztem ezért is gondolta h elfogadja a PSG ajánlatát,a milan vezetősége meg …pjon lovat! Forza Milan!!!

  • Igen, csak mivel nem lejáró szerződésű játékos így először a Milan-tól kellett engedélyt kérni a tárgyalásra!Mivel ezt megkapták így Silva gondolhatta azt, hogy szeretnék ha távozna jó pénzért cserébe!Így hozzá állva a dolgokhoz, egyáltalán nem meglepő, hogy elfogadta az ajánlatukat!
   De akkor is örülök, hogy maradt!

  • Az a helyzet kedves babugyagyu és csabi6, hogy mindkettőtöknek igaza van szerintem és mindkettőtök hozzászólása fedheti a valóságot.
   Egy biztos nincsenek már igazi Milanos érző szívű játékosok, tisztelet a kivételnek ha még vannak… Száz szónak is egy a vége majdnem mindenki megba..ná az anyját 2 Ft-ért vagy 2 euroért!Azt mondja meg nekem valaki mit lehet csinálni 7.5 millió euróból amit 4, 4.5-ből nem lehet?!
   Ennek ellenére természetesen nagyon örülök, hogy maradt!
   FORZA MILAN!!!

 2. Én azért még nem vennék mérget, hogy Silav marad. PSG bedob egy 55milliós ajánaltot, meg évi 9milliós fizut. és berlu nem biztos, hogy visszadobja… Már csak azért sem biztos maradása, mert Galliani határozott a maradásával kapcsolatban….

 3. Véleményt alkotni,kritizálni úgy ,hogy kb semmit nem tudunk ,hogy mi folyt le a hátérben ebben magyarok nagyon jók vagyunk. Szerintem meggyőződése volt ,hogy ennyi pénzért a Milan elfogja adni és mivel a francia csapat sem egy szurkoló nélküli klub igy oda is muszáj volt jó benyomást keltenie, mert szurkolók hozzá állása nagyban befolyásolja egy játékos teljesítményét is. (szerény véleményem)

 4. Nem szoktam ilyeneket írni, de úgy látszik ez is egy az olyan játékosok közül, aki a pénzért hajt! Elment volna egy olyan csapathoz, ami még 50 év múlva sem lesz olyan sikeres, mint a MilaN! Meglobogtattak előtte egy sok nullás csekket, s ment is volna! S szerintem kétlem, hogy abban a bajnokságban jobban fejlődött volna!