Kevin Constant, a Milan legújabb szerzeménye szeretne fontos tagja lenni a csapatnak.

Sulley Muntari súlyos térdsérülésének “köszönhetően” a Milan vezetőségének szerződtetnie kellett egy játékost a középpályára. A választás Kevin Constantra esett.  Muntari a szabadságán amatőr futball közben sérült meg, és  5-6 hónapig nem léphet pályára.

A Milan már évek óta figyelemmel követte Constant játékát, főleg a chievós évei alatt. A játékos nyilatkozatában elmondta, örül hogy a világ egyik legjobb csapatában játszhat: “Boldog vagyok, hogy a Milanban futballozhatok. Két héttel ezelőtt hallottam először a Milan érdeklődéséről, és most nagyon örülök hogy sikeresen zárultak a tárgyalások” – mondta Constant a SkySport 24-nek, miután átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

“Példaképem? Az összes Milan játékos a példaképem. Itt mindenki bajnok. Alig várom, hogy pályára léphessek, és szeretném bebizonyítani hogy elég jó vagyok ahhoz hogy ilyen kaliberű klubban szerepeljek. Remélem, hogy a következő szezonban trófeákat fogunk elhódítani” – fejezte be.

Constant kölcsönben érkezett a Genoától Francesco Acerbivel együtt.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Szenzációs erősítés ismét! Sajnos egy vicc amit a Milan csinál. Még hogy trófeákat akarunk nyerni,mégis kikkel??? Chievo-ból és Genoa-ból igazolt focisták fogják majd felvenni a versenyt a BL-ben a sztárcsapatokkal vagy a többiekkel? Vagy a bajnokságot megnyerni? Ha a bajnokságban az első hatba végzünk összeteszem a kezem. 🙁 Hajrá Milan!!!