Mikor érkezzen Ganso?

35

Paulo Henrique Ganso számára is véget ért a Copa America a brazil válogatott búcsúja után. Rögtön meg is indultak a találgatások a jövőjével kapcsolatban: már nyáron Európába igazol vagy januárig marad a Santosnál?

Ganso itáliai ügyeit kézben tartó Dario Paolillo egyértelműen fogalmazott, mikor ügyfele lehetséges új állomáshelyéről kérdezték:

„Nem tudom, honnan származik az a pletyka, hogy a Paris SG ajánlatot tett érte. Ez semmi más, mint kitaláció.” – mondta Paolillo a La Gazzetta dello Sportnak.

„Minket nem érdekel a PSG. Ganso Olaszországban szeretne játszani a Milan csapatában. Olyan csapatok ellen akar játszani, mint az Inter, a Roma vagy a Juventus. Nagyon érdekli az olasz bajnokság. A következő pár hét során leülünk a Milan vezetőivel és megbeszéljük, hogy megvalósítható-e a transzfer. Két lehetőség közül kell választani; már most nyáron távozik Brazíliából vagy várunk januárig, hogy pályára léphessen a Barcelona ellen a Klubvilágbajnokságon.”- zárta nyilatkozatát az ügynök.35 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Baromira be lett sztárolva Ganso!
   40 millió euróból Hamsikot és Montoliviot meg lehetne venni,de szerintem Hamsik Pastoret is! Schweinsteiger szerintem nem lenne megfelelő játékos nálunk.Nagyon jó játékosnak tartom én is a bundes ligaban,de szerintem nem működne nálunk.
   Tehát ha volna 40 millióm játékosra, akkor Hamsik lenne vagy Pastore az egyik,a masik meg tutira Montolivio!Játszottak már az olasz bajnokságban s bizonyítottak is.Mellette meg helyet adnék s időt is El Shaarawy nak is.Mpondjuk én Cassanot beáldoznám csak Montolivióra s a megmaradt pénzből Lukakut hoznám fiatal csatárnak!VÉLEMÉNY?????

   • a gansossal 1et értek de bastian naonn is illene a milanba hamsik biztos nem lesz milanos és montolivo naonn közel van ahhoz hz leigazoljuk a fiorentina csak 10-et kér érte! én még 1 belső védőt igazolnék és eladnám bonerát

   • A Schweinsteiger részéhez annyit fűznék hozzá, hogy aki a Bayernt és a német válogatottat mozgatja, az szerintem a Milanban is megállná a helyét.

    Ganso nem véletlenül lett sztárolva, nagyon jó játékos! Én örülnék neki. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy akit Brazíliában tehetségnek vagy zseninek kiáltanak ki, azok elég szép karriert futnak be és megállják a helyüket Európában is és tudják színezni a játékot. Az a szerencse az ő esetében, hogy a Santosnál nem gurult el a gyógyszer amikor az árát találták ki, ellentétben Neymarral. Ha 17-18 millióért meg tudnánk szerezni, akkor talán még Schweini is beleférne a budgetbe úgy, hogy adnánk érte legalább egy Flaminit. Montolivót valahogy meg kellene szerezni, de ő az említett két játékos után már megterhelné a pénztárcát, pedig nagyon jó játékos ő is.

    Szerintem a Hamsik, Pastore párost felejtsük el, mert tudjuk, hogy Hamsik nem eladó, de ha valaki kifizet érte 40 millát, akkor viheti. Pastore is hasonló cipőben jár csak az ő ára egy tízessel feljebb kezdődik.

    A Lukakuval kapcsolatos véleményt egyáltalán nem értem. Van hat minőségi csatárunk. Több fronton szállunk harcba és ebből a hat csatárból Paloschi szerintem az olasz kupameccseken kap majd lehetőséget El Sharaawyval egyetemben esetleg Cassanoval vagy Inzaghival karöltve. Egy jó irányítóval bármelyik két csatárunk rugdoshatja a gólokat zsákszámra!

 1. Engem baromira nem győzött meg a Copa-n és nem egy meccset láttam tőle persze ha hozzánk jön 1 év alatt nagyot fejlődhet de sokkal aktívabbnak kéne lennie, bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy túl nagy falat volt még neki a brazil válogatott karmesteri pálcája.

  • Azt azért ne feledjük, hogy Patoval egyetemben sérülés után tértek vissza egy olyan válogatottba, ami új szövetségi kapitánnyal, új hadrenddel és rengeteg fiatal játékossal állt föl a Copán. Az izomzatát kell megerősíteni, hogy ne legyen ennyire sérülékeny.

   Nyáron mindenképp meg kell szerezni, mert meg kell szoknia a csapatot és meg kell tanulnia az Allegri féle taktikát, ami nem megy egyik napról a másikra, de ha nyáron jönne, akkor lenne még ideje a szezon kezdetéig és januárra már a csapat nélkülözhetetlen része lenne. Ha januárban jön, akkor nehéz dolgunk lesz, ugyanis a BL-ben az egyenes kieséses szakaszban szoktatni egy játékost a csapat legfontosabb posztján való játékra, az szerintem kész életveszély!

 2. A Copa America után azt mondom soha ne jöjjön de mivel tehetséges és szerintem (ha világklasszis soha nem is lesz) de még szép pályát futhat be! De 20 milliónál nem ér többet!

 3. vagyis jönni fog csak kérdéses , hogy mikor ! a Copán nyújtott teljesítménye ….,szerintem mindenki tudja , de ez persze azzal is magyarázható, hogy talán még nagyon fiatal ahhoz és nagyon nagy teher rajta , hogy ő szervezze a Selecao játékát, remélem nálunk majd kialakul a formája!

 4. Gyerekek! 4 meccsen 3 gólpasszt adott! Úgy, hogy a brazil “taktikának” köszönhetően rá mindig jutott legalább egy ember, hátulról pedig nem sok segítsége akadt. Nálunk azért nem Ramires meg Leiva volna a hátsó alakzatban, a Milan jóval sokoldalúbb, mint a Copán “megcsodált” brazil válogatott.
  Ganso az első meccsen borzasztóan játszott, de a másodikon már adott két gólpasszt, és több olyan labdája és villanása volt, amire csak csettinteni lehet. Azt viszont elismerem, hogy neki még sok egy kicsit Pelé meg Ronaldinho 10-es meze… Az a kapáslövése zseniális volt. Remekül lát a pályán, és nem úgy vált oldalt, hogy leereszt a labda, mire odaér a céljátékoshoz, hanem az tényleg súlypontáthelyezés.
  Az idézet alapján úgy néz ki, nem az a kérdés, hogy érkezik-e, hanem az, hogy mikor. Most megint lehet bizakodni. Ganso szeretne játszani a katalánok ellen? Majd játszik a BL-ben a Barcelonával a csoportkörben vagy az egyenes kieséses szakaszban/döntőben. 🙂 Így bosszút állhatna a Santoson, amelyet a Barca nagyon szét fog cincálni.

 5. papa,Lucas dinamikusnak tűnik, de rettenetesen súlytalan is egyben…
  ha őt hoznánk most, egész biztos vagyok benne hogy menne tovább kölcsönbe egyből..Ganso lényegesen érettebnek, megfontoltabbnak tűnik, tény hogy időnként nem találta ahelyét, de amikor igen akkor fantasztikus meglátásai vannak…félelmetes lenne ha a tili tolijainkba ő szúrná bele időnként a váratlant…

 6. szaloky! Gondolom, nem Lucas Leivára gondoltál… Te úgy várod a “kis” Lucast, mint a Messiást! 😀

  • Lucasban sokkal több fantázia van, mint Gansóban. Gyorsabb, kreatívabb, fiatalabb, terhelhetőbb. Egy 18 éves fiút súlytalannak látni egy brazil válogatottban, hmmm. A világ egyik legjobb válogatottjának keretébe ennyi idősen bekerülni – jelent valamit. Hacsak azt nem hisszük, hogy mindenki hülye a világtörténelem legjelentősebb focinemzeténél.

   Ganso bőven ráérne januárban jönni, a magam részéről szívből szorítok a Santosnak, hogy mutassa meg a Barcának a döntőben. Ráadásul ugye ennek a tornának dél-Amerikában sokkal nagyobb a jelentősége, mint Európában.Arról nem szólva, hogy addig formába is lendülhetne, bizonyíthatná a sérülésekből való teljes felépülését. Mert technikailag tényleg rendben volt a Copán, de a legelfogultabbak szerint sem volt gyorsabb Seedorfnál.

 7. Hát véleményem szerintem nem volt annyira rossz mert 6 golbol 4 gol paszt adott , és azt is hozzá rakhatjuk hogy az egész brazil válogatott elég gyenge volt nem csak ő..

 8. Jó-jó ,hogy nagy a teher rajta,de ha megvesszük itt is a tamadásszervezés lesz az elvárás és netalán 3-4 felejthető meccs és akkor már gyenge játékosról fogunk beszélni?????Azért “Manó” kapitány munkássága kellett,hogy egy összeszokatlan és agyonsztárolt csapatba egyszerre több meghatározó támadóposztra nemzetközileg tapasztalatlanabb fiatalt szerepeltett.És igazából a fejekben nem volt ott minden OK.Két év múlva jobb lesz ez,de egy befutott kapitány kell.

 9. Hogy mikor jöjjön??? Hát olyan fél nyolc, nyolc körül.

  Hmm.. hmm…. én eddig se voltam oda Ganso-ért. Szvl én nem harcolnék, azért hogy mindenképp Milan játékos legyen és ő legyen a nagy Mr.X nevű lepel alatt. Én elismerem hogy tehetséges, hiszen Brazil … de engem nem tudott még eddig meggyőzni. nekünk egy olyan emberre van szükségünk, aki a vállán tudja vinni az egész csapatot. Aki el tud juttatni minket a BL-döntőbe. Már pedig amit eddig tudni lehet róla, az az, hogy rengeteget sérült, gyenge fizikumú és a formáját többnyire csak keresi…. ritka mikor összejön neki… Ezek alapján én egyszerűen nem tudok benne megbizni. Nem őt tartom a lehetséges legjobb igazolásunknak, a következő szezont nézve. Persze ha midnenárom hozni akarjuk, csak jöjjön….. de akkor bizony nagyon kell egy másik hasonló tipusu és tapasztaltabb játékos is…. arra az esetre, ha mégsem válna be…. és ha nem miatta akarjuk elbukni a következő szezont…..
  Sok más Dél-Amerikai is van a piacon… sőt európában is vannak sokkal jobbak, mint a liba…..

  • ” Hogy mikor jöjjön??? Hát olyan fél nyolc, nyolc körül. ”

   hát ezen a beszólásodon eldobtam magam :DDDD

   • Igyekeztem humorosan venni ezt a kérdést…. hiszen már eléggé régóta húzódik ez az izéééé…. megyek nem megyek, jön nem jön dolog…. 😉

 10. Hát ha már tényleg csak az a kérdés, hogy mikor akkor én megbarátkozom a gondolattal, és sok sikert neki nálunk.:D Nem láttam még sok meccsen játszani, de Gallianiék nem tévednek gyakran.. ha ilyen régóta kűzdenek érte akkor jó lehet. + azon a 3-4 meccsen (Santos,Válogatott) sem játszott rosszul amin láttam, szóval jöjjön csak.

 11. Klasszikus 10est játszott nem sok védekező feladattal. De nekem karcsúnak tűnt, mind fizikailag mind játékban. Négy meccs alatt egyetlen lövésére emlékszem. Jó meglátásai vannak, ha kell szinezi, dea játkának 80%-a alibi volt. Lehetséges hogy még nincs formában a sérülése után, de a Libertadores kupa döntőn sem villogott éppenséggel.

  Simán Dinho-t játszanám helyette a válogatottban. A esély persze meg van benne ez nem kérdés, de a brazilnál egy jóval taktikusabb bajnokságban nehéz lesz neki.

  Jöjjön ha jöhet, de Hernanessel én tennék egy próbát.. Lucasban több lendület agilitás volt…

 12. Ne ebben a gyengélkedő Brazil csapatban keressük Ganso helyét, szerintem a Milanban kellő hátsó támogatással kitűnő irányítónk lesz. Jöjjön most nyáron! Forza Milan!!!

 13. Hát engem meggyőzött. Nem ment a braziloknak, de a srácon látszott hogy van esze a focihoz, nem egy remek labdát osztott. Simán el tudom képzelni egy méltó Kaká utódnak.

 14. Kaká futni is tudott vagyis tud,sajnálom hogy ezt kell írnom de ez a srác Kaká nyomában sem fog járni soha. Igen lát a pályán és van meccsenként 2-3 jó labdája de azonkivül semmi. Nem fut,nem harcol meg szinte egy labdáért sem ezzel a hozzáállással a Serie-A ban nemfog megélni az biztos.Tehetséges lehet ha beválogatták a válogatottban de a pályán alig lehetett észrevenni sajnos.

  • Nem láttad játszani Gansot. Ez a pár meccs a válogatottban nem őt minősíti. Az egyik legjobb volt. Az agyonsztárolt tarajos Neymarnal jóval többet mutatott, de még Patonál is. Én várom.

 15. Azért ne feledjétek, hogy Ebben a brazil válogatottban szinte mindenki alul teljesített, nálam nem annyira mérvadó ez a pár meccs, mint a Clubcsapatában lejátszott 30-40…

 16. Ez annyira vicces….!
  Szerintem itt legtöbben jobb esetben 2meccs, meg 2 jutyubos összevágás után könnyes szemmel rimánkodott,hogy igazoljuk le ezt az “Istent”, most meg 2-3 gyenge copa america meccs után el is ment a “kedvünk” tőle…

 17. “Galliániék nem tévednek gyakran”

  Azért hosszasan lehetne sorolni azokat a játékosokat,akiket leigazoltunk,majd mentek kölcsönbe,aztán végleg el,úgy hogy az első csapat közelébe se kerültek.
  Adiyah pl hol van már?Ő is nagy igazolásként,istenáldotta tehetségként érkezett,aztán még a keretben sem nagyon került be,nemhogy a csapatba…

 18. Jöjjön csak most! Ha a Copa szerint ítélnénk meg a játékosokat, akkor Pato se jöjjön vissza, meg Alves se a Barcaba, Sőt Silva miatt is húzhatnánk a szánkat….

 19. Nem bánnám ha rámcáfolna a srác,bár ilyen öreguras kocogós stílusban nemfogja sokra vinni egy komoly bajnokságban sem.Hogy nagyszerűen lát a pályán és ragyogó technikája van azt elismerem,de mintha nemtudna futni vagy nem akarna.Küzdeni meg pláne.Akiért 50 milliót kérnek azért nem ilyen játékot kellene hogy mutasson.Nálam nem volt meggyőzőbb mint Cassano,a két három nagyszerű labdát ő is szétosztja meccsenként.

  • slyhodos abszolút igazad van,olyan mintha vérszegény lenne a srác,én 10 millánál nem adnék többet érte ráadásul szerintem a 2 csatár mögött akár Cassano v. Robinho is megállná a helyét irányítóként.Inkább a középpálya szélein kellene 1 kicsit elgondolkozni a vezérkarunknak,én a helyükben a G.Bale ügyet nem hagynám annyiban.

   • Annyira vérszegény, hogy még a MU is bejelentkezett érte. Jelenleg a Milan, az Inter és a MU szeretné alapból azt a játékost, aki a Santos utolsó 20 évének legnagyobb klubsikerében kulcsszerepet vállalt.

 20. jah.. különben annyit hozzátennék ehhez az egészhez még. Sokan emlititek, hogy mert jaj szegényeken mekkora a nyomás meg minden….. miért? a többi csapatban robotok játszanak? Ő rajtuk is óriási a nyomás higyjétek el… ott is vannak fiatalok…. ott is vannak tehetségek… csak hát nekik összejött…. Gansoéknak meg nem… ennyi.
  Különben meg a világ egyik (de szerintem) legjobb csapatában mégis mire számitunk? Hogy a Milanban nem lesz rajta nagy nyomás? ugyan már…..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet