Menezes bízik Patóban

5

A brazil szövetségi kapitány, Mano Menezes elismerően szólt a Milan csatáráról, Alexandre Patóról, aki a válogatott kulcsfigurája lehet a Copa Americán.

”Sokat szólnak a hírek Neymarról, de Pato rendelkezik minden szükséges képességgel ahhoz, hogy tökéletes csatárrá váljon. Igaz, hogy eddig még csak 12 mérkőzésen lépett pályára a válogatottban, de ez lesz az első igazán nagy lehetősége arra, hogy rendszeresen szerepeljen a nemzeti csapatban.”

Menezes a dicsérő szavak mellett arra is figyelt, hogy levegye a nyomást Patóról, és türelemre intse a szurkolókat.”A szurkolók mindig látni szeretnék, hogy valaki pótolni tudja a régi bálványokat, és most Patótól várnák hogy átvegye Ronaldo, vagy Romario helyét. Ezért arra szeretném kérni a drukkereket, hogy továbbra is maradjanak nyugodtak, mert őszintén hiszem, hogy Pato képes felnőni a feladathoz.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. pato hatalmas tehetség, ha korábban több lehetőséghez jutott volna akkor már alapember lehetne a selecaoban. tavalyi VB-n egyértelműen ott kellett volna lennie..
    A Copa Americához sok sikert neki, remélem nem fog lesérülni 🙂

  2. Szerintem 3-4 gólt simán meglőhet. Tekintve, hogy ma már sokkal kevesebb gól esik egy világversenyen ez nem is lenne rossz teljesítmény. Egyébként szerintem Pato a VB-re fog csak igazán kiteljesedni. Nem mondom, hogy Messi és Cé mennyiség elvárhatő tőle, de ez csak az olasz liga miatt van.

  3. Nem hiszem hogy az olasz liga miatt nem teljesíthetné ki a tehetségét, ha bár nem is ezt írtad, de arra való célzásokat látok, hogy a mostani “sztárokhoz” képest nem lesz elég jó!
    Elég csak Ronaldinho példáját megnézni, hogy ha a psgtől a Milanhoz jött volna, akkor lehet hogy sokkal tovább megtarthatta volna világklasszis teljesítményét, vele ellentétben Pato pedig a modern labdarúgás egyik legkiéhezettebb sikerre vágyóbb és odaadóbb figurája! SZERINTEM!!!

  4. Szeretem Patot, és tényleg hatalmas tehetség, de sajnos nem lehet összehasonlítani a Fenoménnal. Hajrá Brazília!!!! 🙂

  5. 09nalim: Félreértetted amit írtam. 🙂 Pato nem azért nem lő annyi gólt mint Cé vagy Messi mert nem teljesedik ki az olasz ligában. Arról van szó, hogy annyira defenzív bajnokságban mint a Serie A lehetetlen 40 gólokat lődözni. Ezzel szemben a spanyol bajnokságban két csapat ismeri a védekezés fogalmát. Ez a két klasszis szempontjából ugye egy csapatot jelent, mert a Madridra és a Barcára gondoltam. Ha Pato 30 gólt lő egy évben akkor az világklasszis teljesítmény lesz. Szerintem hamarosan robbanni fog a fiú…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet